Opettajat ovat toisia vanhempia, jotka jakavat tietonsa ja viisautensa oppilailleen.

Tässä K-draaman opettajia, joiden tieto ja elämänkokemukset inspiroivat sinua tekemään parempaa ja saavuttamaan hyvän tulevaisuuden. Heidän elämässään kohtaamiensa haasteiden myötä heidän oppilaansa motivoituvat muuttamaan itseään ja poimimaan jotain arvokasta.

Koulu 2013

Nämä ovat K-Draman opettajia, jotka innostavat sinua opiskelemaan ja elämään hyvään elämään(Kuva: KBS)

Pääosissa Choi Daniel ja Jang Nara, yksi suurimmista haasteista, joita he kohtaavat opettajina, on motivoida oppilaitaan tekemään koulusta etusija. He tulivat kouluun, jossa oppilaat päihittävät opettajansa karkealla käytöksllään.Jang Nara totesi uskomuksensa käytäntöön: 'Koulu on paikka, jossa opetamme ihmisiä ajattelemaan itse. Se ei ole paikka, jossa opetamme temppuja yliopistoon pääsyssä. Tämä on paikka, jossa koulutamme ihmisiä. Hänen päättäväisyytensä ja sinnikkyytensä opettaa opiskelijoille oikean tien tekee hänestä haavoittuvan korkeammille. Mutta hänen omistautumisensa ja toimintansa luovat muutosta parempaan, kun opiskelijat ymmärtävät täyden potentiaalinsa.

Dream High

Nämä ovat K-Draman opettajia, jotka innostavat sinua opiskelemaan ja elämään hyvään elämään(Kuva: KBS)

Kuusi lahjakasta opiskelijaa saavutti kaikki unelmansa opettajan Uhm Ki Joonin tukemana. Hänelle annettiin vastuu saada opiskelijat edustamaan koulua hallinnon ohjeiden mukaisesti. Sen sijaan, että hän painostaisi oppilaitaan saavuttamaan mahdoton, hän ohjaa ja tukee heitä heidän oman tahtonsa ja kykyjensä mukaan. Uhm Ki Joon motivoi oppilaita työskentelemään omaan tahtiinsa sen sijaan, että ajattelisivat tulevaa kilpailua ja turhautumista.

Maisteri

Nämä ovat K-Draman opettajia, jotka innostavat sinua opiskelemaan ja elämään hyvään elämään(Kuva: KBS)

Bae Doona on opettaja, joka innostaa ja puolustaa oppilaitaan koulujärjestelmän ilmiseltä byrokratialta. Hän on peloissaan tekemisissä muiden opettajien kanssa, jotka haastavat hänet käsittelemään sitä, mikä on oikeutettua opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta. Hän on intohimoinen suojella opiskelijoitaan muilta tiedekunnan jäseniltä, ​​jotka olivat jo kauan sitten hylänneet.


Miten menee

Nämä ovat K-Draman opettajia, jotka innostavat sinua opiskelemaan ja elämään hyvään elämään(Kuva: MBC)

Yksi parhaista tarinoista opettajan ja opiskelijan suhteesta, molemmat auttoivat toisiaan monin tavoin. Oh Man Seok on opettaja ja kuoleva alkoholisti, jolla oli vaikeuksia esiintyä alallaan. Hän opettaa lahjakkaita ja motivoituneita korkeakouluopiskelijoita, jotka sitten saavat hänet menestymään paremmin työssään. Sitten hän alkoi opettaa paitsi tietoa tuovista aineista myös enemmän elämästä.Hän alkoi huolehtia heistä, ja siksi hänen oppitunnistaan ​​tuli haastavampia.

Vaikka on surullista, koska opettajan elämä on päättymässä, hänet muistetaan hyvin siitä, mitä hän välitti oppilailleen ja kuinka hän saa itsensä takaisin prosessin aikana.

Painonnostokeiju Kim Bok Joo

Nämä ovat K-Draman opettajia, jotka innostavat sinua opiskelemaan ja elämään hyvään elämään(Kuva: MBC)

Professori Yoon Deok Manina Choi Moo Sung on mies, joka noudattaa mottoaan: 'Kuinka lopetat, on yhtä tärkeää kuin kuinka aloitat.' Hän motivoi urheilijoitaan tekemään parhaansa ja samalla nauttimaan elämästä sellaisena kuin se tulee. Hän välittää enemmän siitä prosessista, että urheilijat tuntevat olonsa onnelliseksi ja menestyvät samanaikaisesti. Hänen seuraansa on hänen valmentajatoverinsa Jang Young Nam, joka myös tekee parhaansa rohkaistakseen urheilijoita ja tullakseen yhdeksi ihmisistä, joihin he voivat myös luottaa.

Kuka on suosikki K-draaman opettajasi? Kommentoi alle!