Kun näemme suosikki K-draamaparimme ilmaisevan rakkauttaan toisiaan kohtaan - käsien pitämisestä silmien lukitsemiseen ja suutelemiseen - saa meidät kaikki pyörtymään ja toivomaan, että koemme saman. Kuinka paljon enemmän, jos mies lopulta laskeutuu polvilleen tai vain välkyttää häikäisevää sormusta tuijottaessaan naista rakastavasti?

K-draaman avioliittoehdotukset saavat sydämemme koskaan lepattamaan. Se on vain niin surrealistista, ja myönnämme, että toivomme, että olisimme samassa hetkessä sanoen 'kyllä!' tuhat kertaa.

Tässä on luettelo unohtumattomimmista K-draman avioliittoehdotuksista.Kuningas: Ikuinen hallitsija

(Lee Min Ho ja Kim Go Eun)

Nämä ovat mieleenpainuvia K-Drama-ehdotuksia, joille sanot kyllä ​​tuhat kertaa(Kuva: SBS)

Kuningas Lee Gon (Lee Min Ho) tunnustaa rakkautensa matkustamalla äärettömän ympäri ja avaamalla kaikki universumin ovet löytääkseen hänet.

'Riippumatta siitä, millainen ovi avautuu edessämme elämässä, vaikka yhteiset hetket tekisivätkin meidät surullisiksi. Rakastan sinua väsymättä. Olemme päättäneet rakastaa kohtaloa, joka valitsi meidät, tänään ja ikuisesti.

'Crash Landing On You'

(Hyun Bin ja Son Ye Jin)

(Kuva: tvN)

Kapteeni Ri Jeong Hyeok (Hyun Bin) heidän välisistä rajoistaan ​​huolimatta hän jatkoi taistelua heidän rakkautensa puolesta.

'Ikuisesti kiitollinen, että tulit elämääni, olet kallisarvoinen lahja. Jos haluat tietää, voimmeko nähdä toisemme jälleen rukoilemalla ja odottamalla koko sydämestämme, kyllä ​​voit, sillä minä rakastan sinua.

'kruunattu klovni'

(Yeo Jin Goo ja Lee Se Young)

Nämä ovat mieleenpainuvia K-Drama-ehdotuksia, joille sanot kyllä ​​tuhat kertaa(Kuva: tvN)

Kuningas Lee Hun (Yeo Jin Goo) tunnustaa rakkautensa ja lupaa olla hänen kanssaan ikuisesti.

'Monet sanoivat, että yksin kävely on yksinäistä, he sanovat, että rakastajat, jotka kävelevät tämän puun alla, elävät onnellisina elämänsä loppuun asti. Saanko kysyä, haluaisitko olla onnellisuuteni? En petä sinua lupaukseni. En anna sinun itkeä yksin enää koskaan ja lupaan, että jaat kaikki hyvät ja huonot ajat kanssani.

'Mikä sihteeri Kimiä vaivaa'

(Park Seo Joon ja Park Min Young)

Nämä ovat mieleenpainuvia K-Drama-ehdotuksia, joille sanot kyllä ​​tuhat kertaa(Kuva: tvN)

Lee Young Joon (Park Seo Joon) kertoi Kim Mi So:lle: 'Muista, että mainitsit, että kun lauloin sinulle kehtolaulun, pidit siitä, että se auttoi sinua nukkumaan. Olen päättänyt, että laulan kehtolaulua sinulle loppuelämäsi ajan. Ole kiltti ja nuku viereeni joka ilta.

'Herra. auringonpaiste'

(Lee Byung Hun ja Kim Tae Ri)

Nämä ovat mieleenpainuvia K-Drama-ehdotuksia, joille sanot kyllä ​​tuhat kertaa(Kuva: tvN)

Kapteeni Eugene Choi (Lee Byung Hun) oli niin romanttinen, kun hän kertoi hänelle: 'Jos sinulla on suunnitelmia jättää minut ja haluat pelastaa maasi, päätän jäädä jälkeeni, mutta sillä hetkellä, kun näin sinut, olet nainen, jolla se on. Syvällä sisälläni rakastuin sinuun.

'Suojelija: Yksinäinen ja suuri Jumala'

(Gong Yoo ja Kim Go Eun)

Nämä ovat mieleenpainuvia K-Drama-ehdotuksia, joille sanot kyllä ​​tuhat kertaa(Kuva: tvN)

Kim Shin (Gong Yoo) kertoi upealle morsiamelleen: 'Haluan kertoa sinulle jotain, mikä tänään tuntuu oikealta. Olen ymmärtänyt, että kaikki ensimmäiset ovat olleet kanssasi. Tuletko sinä toisena kauniina päivänä morsiameni?