Marvelin 'Agent Carterin' faneja saattaa odottaa miellyttävä yllätys tai järkyttävä pettymys. Vaikka ei ole vielä vahvistettu, uusitaanko tai peruutetaanko sarja, viimeaikaiset huhut väittävät, että ABC julkaisee virallisen lausunnon ensi viikolla.

Mukaan Venture Capital Post , on suuri mahdollisuus, että 'Agent Carter' uusittaisiin kaudeksi 2. Vaikka sarja ei ollutkaan täyttänyt verkoston odotuksia, arvioiden osalta sanottiin, että vastaavat tuottajat olivat valmiita antamaan sille uuden mahdollisuuden.

Kuten Kiltandkeeley Aiemmin kerrottiin, että 'Agent Carterin' kausi 2 perutaan sen masentavien arvioiden vuoksi. Suunnitellun 13 jakson sarjasta sarja oli leikattu kahdeksaan. Vaikka sekä ohjelman ensi- että päätösjakso keräsi yli 4 miljoonaa katselukertaa, esitys on edelleen alle hyväksynnän muihin ohjelmiin verrattuna.ABC:n presidentti Paul Lee pysyi kuitenkin optimistisena ohjelman tulevaisuuden suhteen. On myös mielenkiintoista huomata, että Hayley Atwell (Peggy Carter) esiintyisi elokuvassa Avengers: Age of Ultron. Tämä uutinen saattaa vain rohkaista ABC-tuottajia uusimaan sarjan toiselle kaudelle.

'Agent Carterin' vastaava tuottaja Tara Butters ei ole vielä antanut lausuntoa esityksen mahdollisesta uusimisesta tai peruuttamisesta. Butters kuitenkin paljasti, että näyttelijöillä oli jo juoni mielessä, mikäli sarja uusittaisiin.

Puhuminen Cinemablend , Butters paljasti, että hän odottaa innolla nykyisen 8-jaksoisen muodon laajentamista 13 jaksoon. Hän sanoi myös, että vaikka fanit ovat nähneet vanhemman version Peggy Carterista Kapteeni America: The Winter Soliderissa, sarja ei ole menossa eri vuosikymmeniin lähiaikoina. Hän sanoi, että osa 'agentti Carterin' viehätystä oli se, että se sijoittui sodan jälkeiseen aikaan.

Huhuttiin, että verkosto ilmoittaisi, jos 'Agent Carter' -kausi 2 peruutetaan tai uusitaan ennen kevättaukoa.