Ahn Hyo Seopin hurmaavan ja naapuripoika-auran takana piilee leukoja laskeva fysiikka, joka saisi hänen faninsa varmasti pyörtymään.

26-vuotias kanadalainen paljasti harjoitusrutiininsa, joka sisältää kummallisen tempun ja hänen massiivisen painonpudotuksensa yhden K-draaman aikana.

Monet tunnistaisivat tämän eteläkorealaisen sydämensyöjän megahitti K-draamasta 'Dr. Romantic 2, jossa hän näytteli nuoren taitavan kirurgin Seo Woo Jinin roolia Lee Sung Kyungin ja Han Seok Kyun rinnalla.

Dr. Romantic 2(Kuva: Lee Sung Kyung virallinen Instagram)

Nyt hän näyttelee parhaillaan äskettäin julkaistussa historiallisessa fantasiadraamassa 'Punaisen taivaan rakastajat', joka esittää sokeaa astrologi Ha Ram -hahmoa Kim Yoo Jungia vastapäätä.

(Kuva: SBS)

Merkittävien sarjansa keskellä 'Abyss'-tähti paljasti kuitenkin äskettäin yllättävän tavan, joka hänellä oli ennen harjoituksen aloittamista.

LUE LISÄÄ:'Lovers of the Red Sky' -jakso 3: Kim Yoo Jung esittelee itsensä Ahn Hyo Seopille + on edelleen johtava maanantai- ja tiistaisarja

Ahn Hyo Seop -treeni 2021

Ahn Hyo Seop(Kuva: Starhaus Entertainmentin virallinen Instagram)

Näyttelijä jakoi harjoitustottumuksiaan, mukaan lukien ainutlaatuisen harjoituksensa, äskettäisen esiintymisensä aikana SBS:n 'My Little Old Boy' -ohjelmassa.

Ohjelmassa hän kertoi isännälle käyneensä suihkussa ennen treenaamista.

'Minulla on ainutlaatuinen tapana käydä suihkussa ennen harjoittelua. Haluan nauttia itse harjoituksesta', hän selitti.

Haastattelun jatkuessa Ahn Hyo Seop kertoi kuitenkin jättävänsä suihkut väliin, kun hän on käynyt rutiinillaan, ja lisäsi: 'Pesen pesen ennen nukkumaanmenoa, mutta vaihdan vain uudet vaatteet, ja siinä se.' Se on loppujen lopuksi minun hikini', mikä hämmentyi isäntä Seo Jang Hoonin sanoen: 'En ymmärrä tätä logiikkaa. '

Lopuksi, hän jakoi tämän, ei häiritsisi ketään, koska hän asuu yksin.

Itse asiassa Top Management -tähti on asunut yksin Etelä-Koreassa 17-vuotiaasta asti.

Ahn Hyo Seop kohtaa voimakkaan painonpudotuksen K-draamassa 30 mutta 17

Ahn Hyo Seop(Kuva : News 1 Korea)

Toinen Ahn Hyo Seop -draama, joka nosti hänen maineensa kartalle, on rom-com-sarja '30 but 17' Shin Hae Sunin kanssa.

Aiemmassa haastattelussa hän paljasti kerran, että näytteleminen vuoden 2018 SBS-draamassa sai hänet kohtaamaan äärimmäisen painonpudotuksen jopa yrittämättä.

Draama vaatii häntä harjoittelemaan soutua, koska hänen hahmonsa Yoo Chan on urheilija.

Lisäksi 26-vuotias julkkis kertoi käyneensä kahden kuukauden koulutuksessa ennen kuvausta.

'Olin iloinen, että harjoittelu näytti kannattavan (fyysisen ulkonäön suhteen), mutta se ei todellakaan ollut helppoa', hän muistelee.

Kuvausten aikana Ahn Hyo Seop laihtui lähes 9 kiloa huolimatta siitä, että hän söi kaksi kertaa niin paljon kuin tavallisesti.

Näyttelijä lisäsi myös, että voimakas kosteus on yksi tekijä, joka sai hänet pudottamaan painoa.

Lisäksi hän kertoi haluavansa näyttää oikealta urheilijalta antaakseen oikeutta roolilleen; valitettavasti hänen ruumiinsa ei toimi yhteistyössä.

Sen sijaan hän söi niin paljon, sai hänet pahoinvointiin ja lisäsi: 'Vyötäröni mitattiin 26 tuumaksi ja laihduin melkein 8-9 kiloa.'

Nyt fanit voivat nähdä näyttelijän silmiinpistävän vartalon Ahn Hyo Seopin Instagramissa ja kurkistuksen hänen nykyiseen sarjaansa.

JOS MISSAT: Ahn Hyo Seop huokuu silmiinpistävää visuaalia Elle Koreassa ennen 'Lovers of the Red Sky' -julkaisua

KDramastars omistaa tämän artikkelin
Käsikirjoitus: Geca Wills