Assassin's Creed Unityn julkaisupäivä: Assassin's Creed Unity on vahvistettu nykyisen sukupolven ja vain PC:lle tarkoitetuksi peliksi, ja sen on määrä julkaista tänä syksynä, Ubisoft ilmoitti iltapäivällä taloustiedoissaan.

Jos katsot alla olevaa taloustietodiaa, huomaat, että peliä kehitetään kymmenellä Ubisoft-studiolla: Montreal, Toronto, Singapore, Quebec, Annecy, Shanghai, Chengdu, Kiova, Montpellier ja Bukarest.

Vain muutama kuukausi sitten Ubisoftin Pohjois-Amerikan presidentti Laurent Detoc kertoi IGN:lle, että Ubisoft rikkoisi Assassin's Creedin vuosittaisen aikataulun viivyttämällä peliä 'jos se ei ole tarpeeksi hyvä'.

'Jos luulemme, että olemme päätyneet 70-prosenttisesti Assassin's Creed -peliin, emme aio lähettää sitä', Detoc kertoi IGN:lle. 'Se vahingoittaa brändiä. En aio kertoa sinulle tuotteiden nimiä, koska tunnet ne yhtä hyvin kuin minä, mutta jos alat tehdä pelejä 70 prosentin tasolla, vaikka suurellakin brändillä, lopulta ihmiset muuttavat mieltään asiasta. brändi. He eivät halua sitä enää. Se säästää toistumisen. Noin 30 miljoonaa ihmistä on pelannut Grand Theft Autoa. Viime vuonna, valitaksemme pyöreän luvun, meillä oli noin 10 miljoonaa ihmistä, jotka pelasivat Assassin's Creediä. Kun keksimme Assassin's Creedin seuraavana vuonna, vielä 10 miljoonaa upouutta ihmistä saattaa olla kiinnostunut uudesta ympäristöstä uuden historian tai uusien meritaistelujen ja merirosvojen takia. Se on pelin muunnelma jopa viime vuodesta.

'Tuot tuoretta, mutta pitää tuoda myös laatua', hän jatkoi. 'On paljon ihmisiä, jotka voivat pelata peliäsi. Meillä on faneja, jotka palaavat pelisarjaan, ja olemme heille erittäin kiitollisia, koska uskomme, että tarjoamme heille hyvän pelin, ja he antavat meille takaisin, kun he ostavat sen. Mutta siellä on paljon enemmän ihmisiä, joille voimme myydä pelejä.

'Haluan ajatella, että emme viivytä kaikkea', Detoc sanoi. – Syy viivästymiseen on todella tärkeä. On paljon helpompi ennustaa Assassin's Creedin julkaisua, koska ymmärrämme, mitä se vaatii. On paljon helpompaa ennustaa franchising, jolla on varmasti enemmän toistumista, kuin uusi IP.

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot kertoi sijoittajille tänään, että Assassin's Creed Unity on vain yksi peli sarjassa, joka osuu tänä syksynä.

Tällä hetkellä huhuttu työnimike on Assassin's Creed Comet aiempien raporttien mukaan ja valmistellaan julkaistavaksi viime sukupolven Unityn rinnalla. Sen väitetään saavan pelaajat Shayn-nimisen temppelin saappaisiin.

Ubisoft ei ole vielä vahvistanut nimen nimeä, mutta Guillemot sanoi, että se julkaistaan ​​tänä syksynä PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Sillä välin, jos et ole vielä nähnyt traileria, katso alla oleva video!