Bae Suzy ilahduttaa faneja edelleen näyttelijäkyvyllään ja upeilla visuaaleillaan koristaessaan Harper's Bazaar Korean kantta.

Hänen viimeisin esiintymisensä lehden toukokuussa 2021 kannessa juhlii hänen 11 vuottaan alalla.

Bae Suzy Harper's Bazaar Korealle

Kuvasarjassa 26-vuotias näyttelijä näytti tyylikkäältä upeassa asussaan pukeutuessaan Dior-yhtyeen.Seuraavassa kuvassa 'Start-Up'-tähti huokuu naapurityttö -tunnelmaa rennossa asussaan, pukeutuu valkoiseen toppiin neulotun liivin päällä, yhdistettynä reippaisiin denimhousuihin ja viimeistelee ilmeen eläinkuvioisilla asuilla.

Tämä jaettiin myös Bae Suzyn Instagram , kerännyt 1,2 miljoonaa tykkäystä ja lähes 6 000 kommenttia tämän kirjoittamisen jälkeen.

LUE LISÄÄ: Bae Suzy ja Shin Dong Yup isännöivät Baeksang Awards 2021 -palkintoja

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 숮이 (@skuukzky)

Bae Suzy juhlii 11-vuotisjuhliaan

Hänen keskustelunsa aikana Harperin basaari Nelinkertainen Baeksang Artsin voittaja kertoo oivalluksistaan ​​ja pohtii 11 vuottaan showbisneksessä.

Vagabond-näyttelijä kertoi, että hän tunsi ajan kuluvan nopeasti; Hän kuitenkin mainitsi myös, että menneisyydessä elämisen sijaan hän kiinnittää huomionsa tulevaisuuteen ja keskittyy enemmän siihen, mikä on vielä edessä.

'Se näyttää edelleen eiliseltä, mutta mielestäni tämä aika on jo kulunut. Pikemminkin näyttää siltä, ​​​​että olen enemmän huolissani siitä, kuinka käytän aikaa tulevaisuudessa, kuin siitä, että olen kulunut.

Muistaakseni Bae Suzy esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 silloisen suositun tyttöryhmän jäsenenä. Neiti A , yhdessä muiden idolien Fein, Jian ja Min.

Sitten hän siirtyi näyttelijäksi ja teki näyttelijädebyyttinsä KBS2:n musiikkiteinidraamassa 'Dream High'.

Kiistattomalla taidolla ja kauneudellaan hän sai useita merkittäviä draamoja ja elokuvia. Tämä sisältää hänen läpimurtonsa elokuvassa 'Arkkitehtuuri 101', jossa hän esitti menneisyydessä elävän Seo-Yeonin roolia.

Elokuvan valtava menestys ansaitsi hänelle myös tittelin 'kansakunnan ensimmäinen rakkaus' - lempinimi, joka annetaan alan nouseville tähdille.

Melodraamaelokuvansa lisäksi, jota pidetään Korean kymmenen katsotuimman elokuvan joukossa, Bae Suzy onnistui saamaan joitain merkittäviä draamoja, kuten 'While You Were Sleeping', 'Vagabond' ja äskettäin menestynyt tvN-draama. 'Start Up' yhdessä Nam Joo-Hyukin, Kim Sun-Hon ja Kang Han-Nan kanssa.

Bae Suzy puhuu haasteista ja siitä, kuinka hän ylläpitää positiivista tunnelmaa

Vaikeassa tilanteessa Bae Suzy pitää asiat positiivisina ja välttää juuttumista tai 'kielteisten tunnelmien kiinni'.

Hän elää mantralla 'elämä on liian lyhyt' ja oppii arvostamaan ja juhlimaan tärkeitä asioita nykyhetkessä.

Huolimatta massiivisesta menestyksestään ja yhdeksi parhaiten palkatuista näyttelijöistä Bae Suzy pitää mielellään jalat maassa ja osaa antaa takaisin ihmisille.

Edellisessä artikkelissa laulaja-näyttelijä juhlii häntä säännöllisestisyntymäpäiväperinteitä lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen.

Life Share Associationin kerrotaan kertoneen, että hänen lahjoituksensa voittoa tavoittelemattomalle järjestölle on saavuttanut noin 359 000 USD tai 400 miljoonaa wonia, joka käytettiin potilaiden hoitoon, joilla on parantumattomia sairauksia, kuten leukemiaa ja lasten syöpää.

JOS MISSÄT SE: Bae Suzy Net Worth 2021: Näin 'Start-Up' -näyttelijä ansaitsee miljoonia

KDramastars omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Geca Wills