Brad Pittin kerrotaan olevan huolissaan Angelina Jolien ruokavaliosta, kun hän jatkaa painonpudotusta vaarallisille tasoille.

Lähteen mukaan, joka ruokasi OK! -lehti, 'Hän on todella epäterveellinen juuri nyt, mutta tämä ei ole mitään uutta - hän kasvattaa häntä ja sillä hetkellä, kun hän ei ole hänen vahtinsa alla, hän lopettaa syömisen uudelleen.'

Ja Brad Pitt kerrottiin pyytäneen heidän kuuden lapsensa apua niin sanotussa 'pelastaa äidin retriitissä', jossa he menevät julkistamattomaan paikkaan ja pakottavat Angelina Jolien noudattamaan korkeakalorista ja proteiinipitoista ruokavaliota.Useat raportit väittivät, että Angelina Jolien paino on pudonnut vaaralliseen 90 kiloon.

'Mutta se ei ole tavallinen ahmiminen, sillä Pitt on etsinyt ammattilaisen auttamaan Angiea matkan varrella. Sisäpiiriläisemme mukaan Pitt on pyytänyt avuksi Gertrud Keazoria, eläkkeellä olevaa ranskalaista miekkailijaa, joka nyt suorittaa retriittejä, 'yrittääkseen päästä hänen luokseen'.

Gertrud Keazor on Yobaba Loungen retriittien omistaja.

Verkkosivustonsa mukaan retriittitalo on Village Chateau, joka tunnetaan ainutlaatuisesta tyylistään ja upeasta majoituksestaan. Tarjolla on herkullista paikallisesti tuotettua gourmetruokaa. Enimmäkseen raa'at, viljattomat, maidottomat ja sokerittomat luomukset miellyttävät silmää ja tasapainottavat kehoa nopeasti.

Se lisäsi: 'Jooga ja meditaatio tukevat hyvinvointiohjelmaa. Niitä opetetaan kauniissa joogastudiossamme. Sijaitsee ylimmässä kerroksessa, näkymät keskiaikaisille kattojen ylle ja tervehtien aamuaurinkoa, se on maanläheisen rauhan pyhäkkö.

OK:n mukaan! Angelina Jolie asetetaan erityisruokavaliolle, joka on suunniteltu painonnousuun 'yhdessä yksityisten 1-on-1-istuntojen kanssa Keazorin kanssa'.

'Tavoitteena on kasvattaa häntä ja opettaa hänelle uusia ruokailutottumuksia', lähde väitti. Ilmeisesti Brad Pitt haluaa Angelina Jolien 'täysin sikaistuvan, kuten hän toivoisi voivansa'.