Korealainen sydämensyöjä Chae Jong Hyeop on varastanut draamansa valokeilassa vasemmalla ja oikealla, mutta hänen romanttinen kemiansa Nam Ji Hyunin kanssa saa katsojilta myönteisiä kommentteja!

Chae Jong Hyeop näyttää mahdollisuudet johtaa lisää draamoja

Nouseva näyttelijä Chae Jong Hyeop edistyy johdonmukaisesti näyttelijäalalla. Nyt kun hän työskentelee yhden vaan kahden draaman parissa, hänen faninsa näkevät hänessä suuren potentiaalin johtaa useissa TV-sarjoissa.

Chae Jong Hyeop(Kuva: YNK Entertainmentin virallinen Instagram)

Näyttelijä on trendissä joka viikko, koska hän esiintyy perjantai-draamassa 'The Witch's Diner' ja lauantai-sarjassa 'Kuitenkin'. Vahvan esityksensä hahmojensa kanssa Chae Jong Hyeop haastaa samalla itsensä olemaan hyvä taitossaan.Chae Jong Hyeop(Kuva: YNK Entertainmentin virallinen Instagram)

'Hot Stove League' voi saavuttaa täydellisen synkronoinnin roolissaan opiskelijaurheilijana nimeltä Lee Gil Young TVINGin 'The Witch's Diner' -elokuvassa. Paikallisten ja kansainvälisten katsojien tapaaminen joka perjantai tämän sarjan kautta saa K-draaman fanit innostumaan näkemään, mitä draamalla ja hänen urallaan on luvassa.

JOS SINÄ MISSAT SE:'The Witch's Diner' -muoti: Song Ji Hyo hurmaa katsojat tyylikkäillä ja tyylikkäillä OOTD-kappaleillaan

Nam Ji Hyunin ja Chae Jong Hyeopin kemia fanien ylistämänä

Chae Jong Hyeop ja Nam Ji Hyun(Kuva: TVING:n virallinen Instagram)

Fantastisen The Witch's Restaurant -ravintolan lisäksi katsojat nauttivat myös Chae Jong Hyeopin ja Nam Ji Hyunin hitaasti palavasta romanssista. Juuri kun Lee Gil Young tunnusti Jo Hee Ralle (Song Ji Hyo) haluavansa päästä lähemmäksi Jung Jiniä (Nam Ji Hyun), katsojat riemuitsivat ja internet sai raivoa.

Fanien räjähdysmäinen vastaus sai kaksi korealaista julkkista trendin eri sosiaalisen median sivustoille. Lee Gil Youngin puhdas ja lempeä aikomus Jung Jiniä kohtaan on yksi niistä asioista, joita yleisö odottaa innolla jokaisessa jaksossa. Nam Ji Hyunin ja Chae Jong Hyeopin odottamaton paritus herättää yleisön kiinnostuksen yhdistää heidät uudelleen uuteen draamaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 티빙 TVING (@ tving.official)

Tämä on myös merkki siitä, että yleisö alkaa nähdä aloittelijanäyttelijällä suuren potentiaalin päästä päärooliin milloin tahansa pian. Chae Jong Hyeopin erinomainen hahmonsulatus teki suuren vaikutuksen yleisöön, ja he ovat halunneet nähdä nuoren näyttelijän esittävän toista haastavaa roolia.

The Witch's Diner Jakson 5 spoileri

Samaan aikaan The Witch's Diner -jakson 5 on määrä ilmestyä 6. elokuuta. Julkaistun teaserin perusteella Jung Jin joutuu vaikeaan tilanteeseen, koska hän rikkoi yhtä Jo Hee Ran sääntöä olla syömättä keittiöstä mitään ilman hänen lupansa. Fanien tulisi odottaa innolla Jung Jinin ja Lee Gil Youngin kauan odotettua ensimmäistä ystävyyttä. Ja mikä on mielestäsi Tom Kimin (Choi Sung Jae) salattu agenda Jung Jiniä kohtaan?

Otetaan kaikki selvää tulevana perjantaina TVING:ssä klo 16.00. (KST).

SAATAT MYÖS PITÄÄ: Tästä syystä nousevan tähden Chae Jong Hyeopin pitäisi olla Stan-listallasi juuri nyt

Onko sinulla kommentteja? Äänitä alla olevasta kommenttiosiosta!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Shai Collins