Ciara näyttää olevan päässyt eroon entisestä sulhastaan ​​Futuresta, sillä 'I'm Out' -laulaja on kuulemma palannut studioon keskittyäkseen uuden musiikin tekemiseen. Viimeaikaisten raporttien mukaan yksinhuoltajaäiti näyttää siirtyvän eteenpäin räppäriexänsä väitetystä huijausskandaalista hänen kiertuestylistinsa Tyrina Leen kanssa.

Ciaran viimeisin musiikkiprojekti oli vuonna 2013 julkaistu albumi. Mainostaulu , R&B-diiva paljasti äskettäin Instagramissa epäsuorasti työskentelevänsä uuden musiikin parissa.

Kuvassa Ciara ja musiikkituottaja Polow da Don, jonka kanssa hän työskenteli vuoden 2006 hittikappaleensa 'Promise' parissa. Laulaja kirjoitti Instagram-kuvan tekstiksi: Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #Zonin'

Fanien kommentit tuijottivat tulviessaan Ciaran ladattua kuvan. Yhdessä kommentissa luki: 'Tämä on todella hämmästyttävää. Olen niin iloinen, että olette taas yhdessä. Teette kaksi todella hienoa musiikkia yhdessä.

Raportin mukaan Mainostaulu , Polow da Don on työskennellyt Kelisin, Kelly Rowlandin, Jennifer Hudsonin, Nellyn, Robin Thicken ja Christina Aguileran kaltaisten kanssa. Hittituottajan viimeisin projekti oli Nicki Minajin kanssa kappaleessa 'Anaconda'.

Uuden musiikin parissa työskenteleminen voisi auttaa Ciaraa jatkamaan ilkeää eroaan entisen sulhasensa Futuren kanssa. Tuore raportti osoitteesta Hollywood Take sanoi, että Ciaran ero Futuresta voisi olla lopullinen, hän väitti jo palauttaneen 500 000 dollarin kihlasormuksensa räppärille.

Raportti lisäsi, että Ciaran päätös erota Futuresta lopullisesti olisi voinut pahentaa yksityiskohtia, jotka jatkuvat hänen huijaamisestaan.

Räppäri kerrotaan ostaneen kiertuestylistilleen ja väitetylle rakastajatarlleen Tyrina Leelle ensiluokkaisia ​​lentolippuja ja suunnittelijatarvikkeita koko heidän huhutun suhteensa ajan.

'(Ciara) sai tietää tapauksesta useista lähteistä viime viikkoina', sisäpiiriläinen sanoi. Hollywood Take .

Lähde lisäsi: 'Kun hän lähestyi Futurea, oli selviä todisteita huijaamisesta. Tämä ei selvästikään ollut vain yhden yön juttu.

Ciara ja Future kihlautuivat viime vuonna. Heillä on neljän kuukauden ikäinen poika Future Zahir Wilburn.

Sivulta saadun raportin mukaan Päivittäinen posti puolen miljoonan dollarin kihlasormusta ei myöskään laulaja käyttänyt, kun hänet äskettäin havaittiin Pariisin muotiviikolla.