Uusia päivityksiä Bungien tulevasta videopelistä Destinystä on paljastettu.

Näyttää siltä, ​​että Destinyn PC-version julkaisupäivä on vuotanut verkkoon.Pelisivusto Cyberland on raportoinut, että väitetty NEOGAF-käyttäjä on lähettänyt kuvia Destiny PC -versiosta Steam-tietokantaan. Destiny PC Steam -tietokantamerkinnän mukaan Destiny PC:n julkaisupäivä on alustavasti asetettu maaliskuulle 2015.

Polygon on raportoinut aiemmin, että Activisionin toimitusjohtaja Erik Hirshberg myönsi, että he halusivat Destinyn sisällytettävän PC:hen.'Se on [sopii hyvin], ja se on jotain, josta puhumme ja tarkastelemme erittäin huolellisesti, ja ilmeisesti siinä on paljon järkeä genren ja pelityypin suhteen. Jälleen, ei ilmoituksia, mutta se on asia, josta keskustellaan raskaasti. Ja kysyit, miten selviämme monimutkaisen kehityksen kanssa niin monille alustoille, entäs vielä yksi sen päälle?

'Tiedäthän, että PC:llä kehittäminen on eri eläin kuin konsoleille kehittäminen, joten haluamme vain varmistaa, että laitamme jalkamme toisen eteen ja teemme sen oikein ja että se on parasta mahdollista laatua. Mutta ilmeisesti näen samat asiat luonnollisessa istuvuudessa.

Sillä välin Bungie on saanut positiivisia tuloksia ja palautetta Destiny's Beta Testistä.

Playstationlifestyle.net-sivuston raporttien mukaan Hirshberg väitti, että beta-testi oli menestys ja että palaute oli lähes kaikkialla positiivista, ja se oli varmasti erittäin onnistunut beta, sekä luovasti että teknisesti.

Tämän seurauksena Bungie työskentelee parhaillaan muutamien säätöjen parissa parantaakseen peliä ennen julkaisua 9. syyskuuta.

'Kuten voit kuvitella, opimme paljon katsomalla pelaajien osallistumista peliin ja kuulemalla heidän palautetta, ja Bungie tekee nyt muutoksia optimoidakseen peliä, ja he itse asiassa tekivät niin myös alfan jälkeen, joten uskon, että se tulee olemaan. , jatkuva prosessi parantaaksemme kokemusta, eikä mikään ole tärkeämpää meille tai Bungielle kuin loistavan kokemuksen tarjoaminen yhteisöllemme, ja beta auttoi meitä siinä. Mutta kuvailisin näitä säätöjä enkä suuria muutoksia, koska näimme pelin perusteet erittäin vahvoiksi.

Kysyttäessä, kuinka monet suuret pelit, kuten Destiny ja Call of Duty: Advanced Warfare, voisivat tukea kysyntää pelialalla ympäri vuoden. Hirshberg vastasi sanomalla.

'Miten monta peliä teollisuus voi tukea, ja erityisesti ensimmäisen persoonan toimintagenreä, olemme mielestäni nähneet aiemmin, että erityisesti ensimmäisen persoonan toimintagenre on laajalti houkutteleva, jotta siihen mahtuu useampi kuin yksi menestyshitti. Siinä genressä on ollut muitakin hyviä pelaajia, eikä se ole koskaan estänyt Call of Dutya tuottamasta uskomattomia tuloksia. Joten uskomme, että tilaa on useammalle kuin yhdelle menestyshitille, ja aiomme saada niitä vain kaksi.

– Uskomme kuitenkin, että pelit ovat hyvin erilaisia. Call of Duty, kuten tiedät, on karkea, aito sotilasampuja, ja Destiny on kaukana tulevaisuuden scifi-toimintaseikkailupeli, jossa on paljon roolipeliominaisuuksia. Joten itse asiassa, kun tarkastellaan ihmisiä, jotka osallistuivat Destiny-betaan, uskomme itse asiassa, että Destinyllä on kyky vetoaa paitsi ensimmäisen persoonan toimintafaneihin, myös tuoda uusia faneja portfolioomme, koska myös peli vetoaa. RPG- ja toimintaseikkailupelien ystäville. Joten net-net, vastaus on, että uskomme, että teollisuus voi ja tukee molempia, ja uskon, että historia on osoittanut, että aina kun julkaisijat ovat esittäneet läpimurtollista sisältöä ja mahtavia kokemuksia faneille, niillä on taipumus löytää markkinoita. '

Destiny julkaistaan ​​9. syyskuuta PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.