Toinen idolinäyttelijä on tasoittamassa. Menestyneen debyyttinsä jälkeen ennätyksiä rikkovassa fantasia-romanttisessa sarjassa 'Doom at Your Service' SF9 Dawon on kuulemma jo valettu työstämään uutta verkkodraamaa.

Tuho palveluksessasi Näyttelijä ja SF9:n jäsen Dawon liittyy osa-aikaisen Melon pääosaan

30. heinäkuuta draaman virkamies ilmoitti, että 'Doom at Your Service' -näyttelijä Dawon saattaisi ottaa Tak Seon Ho roolin tulevassa sarjassa 'Part Time Melo'.

SF9 Dawon(Kuva: SF9 virallinen Instagram)

Dawonin hahmoa kuvataan hyvännäköiseksi kaveriksi, mutta hänellä on ei-niin kiltti persoonallisuus. Tak Seon Ho on herkkä persoona, jolla on terävä muisti. Älykkyydestään huolimatta Tak Seon Ho käyttää sitä pilaamaan muita.

Samaan aikaan aloittelijanäyttelijä ja entinen X1-jäsen, Lee Eun Sang, on jo vahvistettu johtamaan myös verkkodraamaa 'Part Time Melo'. Hänen odotetaan näyttelevän Kang Ha Woonin roolia, söpöä nuorta osa-aikatyötä, joka voi varastaa jokaisen tytön sydämet viehätysvoimansa vuoksi.

JOS MISSÄT SE:Girl's Day's Minah ja Kwon Hwa Woon lähtevät katkeransuloiselle matkalle Jejun saarelle uudessa 'Check The Event' -tiiserissä + draamassa paljastaa uusia julisteita Ahn Woo Yeonin kanssa

Kun hänet lopulta vahvistetaan draamaprojektiin, tämä on Dawonin toinen draamaprojekti vuonna 2021.

Osa-aikainen Melo on jatko-osa Sinkku ja valmis seurustelemaan

Tuleva romanssidraama 'Part Time Melo' kertoo tarinan osa-aikatyöntekijöiden kemiasta tunnetussa ravintolassa. Mutta tämä ei ole vain tyypillinen resto, se on paikka, jossa eri yksilöt sotkeutuvat toistensa elämään. Yksinäinen nainen tulee löytämään miehen, jonka kanssa flirttailla, vakooja lopettaakseen heiton, miehen, joka elää elämäänsä tunteidensa mukaan.

SF9 Dawon(Kuva: SF9 Dawonin Instagram)

'Part Time Melo' on toinen verkkotarina 'Single & Ready to Mingle' jälkeen, josta tuli teinihitti. Lisäksi uusi verkkodraama on tarkoitus esittää vuoden 2021 toisella puoliskolla.

SF9 Dawon aloittamassa uransa näyttelijäteollisuudessa

SF9 Dawon on esittänyt itsensä aloittelijanäyttelijänä edellisen tvN:n romanssi-fantasiadraaman 'Doom at Your Service' kautta. Vaikka se oli hänen debyyttidraamansa, Dawon on osoittanut taitonsa näyttelijänä.

SF9 Dawon(Kuva: SF9 Dawonin Instagram)

Hän näytteli Tak Sun Kyungia, Park Bo Youngin hahmon nuorempaa veljeä. Monet olivat vaikuttuneita hänen esityksestään, vaikka se oli hänen ensimmäinen kerta. Hänen kemiansa päänäyttelijöiden, kuten Seo In Gukin ja Kang Tae Ohin, kanssa sai katsojat viihdyttämään.

SF9 Dawon ja Seo Gukissa(Kuva: SF9 Dawonin Instagram)

SAATAT MYÖS PITÄÄ: 'Tuomio palveluksessasi' on tunnustettu suosituimmaksi draamaksi Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Ranskassa, Meksikossa ja Intiassa

Mitä voit sanoa SF9 Dawonin mahdollisesta verkkodraamaprojektista? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenteissa!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Shai Collins.