Lähestyessään Joon-woota Mi-jo on ymmärtänyt kauhean totuuden, että hänellä on hyvin henkilökohtainen yhteys nuoreen mieheen. Tämä herättää kaikenlaisia ​​filosofisia kysymyksiä siitä, mitä velvollisuuksia kuolematon nainen on yhteiskunnalle yleensä tai ystävilleen. Jäämme myös miettimään, mitä pelkoja Mi-jolla voi oikeutetusti olla ympäröivästä maailmasta kaiken tämän valossa. Valitettavasti, 'Rakkaus tuhanteen muuhun' päätyy vain käsittelemään tämän kaiken selvästi vähemmän mielenkiintoista romanttista näkökulmaa.

Minun on myönnettävä, että minusta on toisinaan hämmentävää, kuinka web-draamat voivat joutua niin ilmeisen vahvojen käsitteiden eteen, mutta niillä on ennustettavasti tyrmääviä loppuja, koska kaikkia esitettyjä asioita ei ole mahdollista käsitellä. Ja todella, tuotantotiimi ei edes yritä täällä. Suuri osa viimeisestä jaksosta keskittyy rap-konserttiin. Minulla ei ole mitään rappia vastaan ​​– rehellisesti sanottuna soundtrack on yksi vahvuuksista 'Rakkaus tuhanteen muuhun' . Täällä oli vain niin paljon muuta, mitä ei ollut ratkaistu kunnolla.

Kuten, mitä meidän pitäisi tehdä viime hetken pahaenteisestä paljastuksesta Jasonin taustatarinasta? Tai jopa arkipäiväisellä tasolla, miksi Yeon-ji kestää hylkäämisen niin hyvin, kun hän on keskittynyt siihen niin pitkään? Hän ei edes saanut varsinaista hylkäämistä – Joon-woo vain sekoittelee reagoimatta, kuten hänellä on tapana, koska lukuun ottamatta satunnaista ystävällisyyttä, hän ei koskaan sano tai tee mitään muuta kuin käyttäytyy töykeästi.Mi-jon houkuttelevuutta päärouvana on paljon helpompi jäsentää, koska... katso häntä. Katsokaa vain niitä kauniita asuja, joita hän käyttää jokaisessa jaksossa. Miten nämä eivät ole asia todellisessa maailmassa? Ne eivät ole paikallaan tai mitään nykyaikaisessa ympäristössä. Tältä he näyttävät siisteiltä, ​​että voimme nähdä hänet rap-konsertissa, vain tekemässä asioita kadulla tai mitä tahansa, ja kaikki näyttää täysin normaalilta ja saumattomalta.

Olen varma, että olen tehnyt nämä kommentit ennenkin. Mikä mielestäni on suurin keskeinen ongelma 'Rakkaus tuhanteen muuhun' . Hyvät osat ovat niin hyviä, että se saa minut vain toivomaan, että tuotantotiimi olisi laittanut saman tason monimutkaisia ​​yksityiskohtia koko tarinaan. Miksi edes vaivautua koko kuolemattomuuskulman kanssa, jos et aio tehdä sillä mitään? Tee vain Mi-josta trendikäs tyttö, joka pitää vanhan koulun jutuista. Olen varma, että räpparit voivat kaivaa myös sen.

Lähde: HanCinema