Päätarinan loppu on saapunut Romanttinen tohtori opettaja Kim ' ja vaikka jotkut sen valinnoista ovat älykkäitä, se tuntuu enimmäkseen kiireiseltä päätökseltä aiheisiin, jotka vaativat hieman enemmän. Toisaalta, jos olet odottanut innolla nyrkkitaistelua Yoon-wanin ja opettaja Kimin välillä, voit raaputtaa sen pois toivelistaltasi. Kaiken kaikkiaan loppu tarjoaa sen, mitä se kohtuudella voisi varsin hyvin.

' Romanttinen tohtori opettaja Kim ' on keskittynyt melkoisesti tunteisiin ja moraalisiin kamppailuihin sarjana. Se ei ole aina tehnyt parasta työtä siinä, ja olen puhunut sen haastavimpien konseptien luopumisesta monta kertaa aiemmin. Siitä huolimatta sen tekijät ovat edelleen yrittäneet pitää tämän jatkuvan teeman samalla, kun se on taipunut kaupallisiin vaatimuksiin. Viimeinen jakso on moraalisen päätaistelun huipentuma ja esittelee voitetun konnan.Yoon-wan ( Choi Jin-ho-I ) ei ole ollut mielenkiintoinen antagonisti, ja olen pahoillani näyttelijän menetettyä potentiaalia ja moraalista kamppailua, jonka joku vähemmän sarjakuvamainen olisi aiheuttanut. Mielestäni hänen hiljainen tappionsa on sopiva ja olen iloinen, että emme mene hänen kaatumisensa prosessiin, mutta minusta tuntuu, että joku, joka on ottanut niin suuren osan sarjasta teoillaan, tarvitsee enemmän aikaa ja huomiota. Oletan, että tekijät yksinkertaisesti välttävät tätä, koska hänen hahmonsa on yksinkertainen.

On muita aiheita, jotka jäävät käsittelemättä, kuten In-beomin ( Yang Se-jong ) luonteenmuutokset ja hänen kohdennettu pahoinpitelynsä Yeon-hwaa kohtaan ( Seo Eun-su ). Näitä ei olisi mitenkään voitu käsitellä niin lyhyessä ajassa, mutta sulkeminen olisi ollut mukavaa. Sen sijaan kallisarvoinen aika menee opettaja Kimin erittäin tarpeettomaan loukkaantumispelkoon ( Han Seok-Kyu ). Episodi kamppailee uusien asioiden lisäämisen välillä, jotta katsojat pysyisivät katsomassa loppuun asti, ja joidenkin vanhempien juonenkohtien sulkemisen välillä.

Mitä tulee moniin asioihin, jotka päätyvät, on mukava nähdä sen tapahtuvan, vaikka useimmat draamat jättäisivät ne pois. Tohtori Moonin ( Tae In-ho ) huijaus tuodaan takaisin ja vihdoin saamme tietää yllättävän ei-dramaattisesta menneisyydestä puheenjohtaja Sinin ( Joo Hyeon ) ja opettaja Kim. Ehkä jälkimmäisessä oli enemmän, mutta ajanpuute muutti tämän.

Jätän 'Romantic Teacher Doctor Kimin' päätarinan ristiriitaisin tuntein. Sarja on ehdottomasti puutteellinen, ja katsojana olen erittäin pettynyt nähdessäni sen putoavan varhaisesta armostaan. Arvostelijana, joka tietää, miten tämä ala käsittelee tarinoita ja miten luokitukset vaikuttavat tähän, ymmärrän, miksi joitain ongelmia ei voitu välttää, mutta silti pidän kirjoittamista ongelmallisena. Sarja on loppujen lopuksi viihdyttävä, hyvin näytelty ja tarjoaa sen, mitä useimmat katsojat haluavat katsoa.

' Romanttinen tohtori opettaja Kim ' on ohjannut Yoo In-sik , kirjoittanut Kang Eun-kyeong ja ominaisuuksia Han Seok-Kyu , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin ja Kim Hong-pa .

Lähde: HanCinema