EXO Sehun nousi otsikoihin, kun hän vihdoin esiintyi odotetusti 'Now, We Are Breaking Up' -jaksossa 4!

Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

'Nyt eroamme' ylittää henkilökohtaisen katsojamääräennätyksen

Song Hye Kyon ja Jang Ki Yongin 'Nyt, me hajoamme' -elokuva saavuttaa jatkuvasti uusia katsojaluokituksia kotimaisten ja kansainvälisten katsojien keskuudessa, sillä Song Hye Kyo ja Jang Ki Yong saavuttavat jatkuvasti uusia katsojalukuja joka viikko.Song Hye Kyo ja Jang Ki Yongin romanssidraama 'Nyt, me hajoamme(Kuva : @nowwearebreakingup_official Instagram)

Sen viimeisimmässä lähetyksessä, joka esitettiin 20. marraskuuta, 'Nyt me eroamme' -jakson 4 keskimääräinen prosenttiosuus oli 7,9, mikä on uusia lukuja, jotka ylittivät aiemman ennätyksensä, 7,3 prosenttia jakson 3 aikana.

Draama on myös tiukka kilpailu MBC:n 'The Red Sleeve Cuff' -elokuvan kanssa, jossa pääosissa ovat 2PM:n Junho ja Lee Se Young. Sarja sai myös vaikuttavan 7,5 prosentin arvosanan jaksossaan 4.

Nyt eroamme Episodi 4(Kuva : @nowwearebreakingup_official Instagram)

Suuresta kysynnästä johtuen SBS:n uusi melodraama on täynnä mielenkiintoisempia juoneja tulevissa jaksoissa. Draama tyydytti yleisön jo ensimmäisen jakson aikana, ja odotukset kasvavat joka viikko tarinan edetessä ja uusia hahmoja ilmaantuu.

JOS MISSÄT SE: 'Nyt eroamme' -jakso 4: Choi Hee Seo löytää Jang Ki Yongin tunteet Song Hye Kyoa kohtaan

EXO Sehun sytyttää Internetin tuleen hänen onnistuneen Kdrama-debyyttinsä jälkeen 'Nyt, me hajoamme'

EXO:n Sehunin kauan odotettu ruutuaika tapahtui 'Nyt eroamme' -jaksossa 4. Idolinäyttelijä uppoutui Hwang Chi Youngin, herra Hwangin (Joo Jin Mo) ja Hwangin ainoan pojan rooliin. Chi Sookin (Choi Hee Seo) nuorempi veli.

Hänen karismaattinen sisääntulonsa vangitsi katsojien huomion ja sai heidän silmänsä liimautumaan näytölle Sehunin näyttelijäsuorituksen aikana. Idol-näyttelijä esitteli vaikuttavia näyttelijäsuorituksiaan, joista fanit nauttivat. Jo ennen jakson esittämistä #ActorSehun oli jo päässyt trendilistalle maailmanlaajuisesti. Vaikka useimmat fanit näkivät hänen näyttelemisen EXO:n musiikkivideoiden kautta, monet ylistivät Sehunin leikkisää esiintymistä Song Hye Kyon kanssa.

Nyt kun EXO-jäsen pääsi suurenmoisesti draamaan, odotus keskittyy hänen hahmonsa kehittymiseen ja kemiaan muiden näyttelijöiden kanssa. Sehunin läsnäolo 'Now, We Are Breaking Up' -elokuvassa herättää monien mielenkiintoa.

EXO(Kuva : @nowwearebreakingup_official Instagram)

Draaman virallinen sivu Instagramissa jakoi valokuvan Sehunista käsikirjoitustaan, mikä osoitti hänen läpimurtoaan nousevaksi näyttelijäksi.

Katso 'Now, We Are Breaking Up' -jaksot joka perjantai ja lauantai klo 22 (KST) SBS:stä.

Voit myös katsoa Oh Sehunin tulevassa elokuvassa 'The Pirates: Goblin Flag', jonka on määrä saada ensi-ilta elokuvateattereissa helmikuussa 2022.

SAATAT MYÖS PITÄÄ:EXO Sehun tulee vihdoin esiintymään Hwang Chi Hyungina 'Nyt, me hajoamme' -jaksossa 4

Mitä voit sanoa Sehunin ensimmäisestä esiintymisestä SBS:n 'Now, We Are Breaking Up' -elokuvassa? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenteissa!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Shai Collins.