'Grimm'-kauden 4 ensi-illassa 24. lokakuuta uusien näyttelijöiden kerrotaan liittyvän David Guintolin, Silas Weir Mitchellin, Russell Hornsbyn ja Sasha Roizin seuraan. Christian Tänään .

Theresa 'Trubel' Rubel, joka esiteltiin viime kaudella levottomaksi Grimmiksi, jonka Nick Burkhardt (Guintoli) otti vastaan, auttaa Nickiä 'näkemään' Wesensiä sillä välin, kun Adalind Shade (Claire Coffee) huijasi hänet menettämään omansa. Grimm-voimia.

Mukaan vastaava tuottaja David Greenwalt , Nick ei vain kärsi kykyjensä menettämisestä, vaan hänen on myös kohdattava identiteettikriisi.Tällä kertaa Nick joutuisi kuitenkin kohtaamaan ongelman useamman kuin yhden jakson aikana 'Grimm'-kaudella 4. Fanien ei kuitenkaan tarvitse huolehtia; häntä ei korvata toisella Grimmillä. Nick saa voimansa takaisin... lopulta.

'Tämä jatkuu pidempään kuin zombijuttu', EP kertoi edelleen. 'Mutta ei vain loputtomasti. Riittävän pitkä, jotta voisin todella louhia sitä ympäröivät ongelmat.

Christian Today raportoi, että fanit voivat odottaa jotain suurta tapahtuvan NBC-ohjelman ensi-iltajakson aikana.

Franklin ja Bash -näyttelijä Toni Trucks liittyy yliluonnolliseen etsiväsarjaan kovana sijaisena Janelle Farrisina.

Christian Todayn mukaan apulainen Farris pyytää Nickin apua selvittämään epäilyttävää moottoritierikosta. Nämä rikokset liittyvät pelastusvaraston omistajaan (Erick Avari Warehouse 13:sta), jonka Nick todennäköisesti epäilee olevansa täysin ihminen.

Toisin kuin aiemmat työpaikat, tämä kuitenkin tuottaa Nickille surua. Kun hänen Grimm-voimansa ovat poissa, hän joutuu työskentelemään tavallisen poliisin tavoin. Hänen on turvauduttava Trubeliin selvittääkseen, ketkä epäillyt ovat Wesenejä ja ketkä tavallisia ihmisiä.

NBC esitteli aiemmin uudet Wesenit, jotka Nick ja hänen ystävänsä kohtaavat, mukaan lukien mustekalamainen hirviö, joka riistää muistot uhreilta.

'Grimm'-kauden 4 ensimmäisen jakson 'Thanks to Memories' myötä mustekalamainen Wesen olisi todennäköisesti ensimmäinen hirviö, jonka fanit kohtaavat tällä kaudella.