Infiniten Kim Myung Soo, joka tunnetaan myös nimellä L, on valinnut seuraavan draamaroolinsa. Idolilaulaja soitti indie-rokkaria, josta tuli idoliharjoittelija Shut Up Flower Boy Bandissa ja nuori So Ji Sub kauhuromaanissa The Master's Sun. Seuraavaksi hän esittää sihteeri Giliä, IT-neron Cha Jung Woon oikeaa kättä tulevassa draamassa 'Cunning Single Lady'.

Sihteeri Gil oli kerran osa-aikainen pelikeskus. Hän on ollut uskollinen Joo Sang Wookin näyttelemälle Cha Jung Woolle niistä varhaisista ajoista lähtien, ja hänen pomonsa on nyt varakas mies.

Tittelin ovela sinkkunainen on itse asiassa hänen pomonsa pinnallinen ex-vaimo Na Ae Ra, jota esittää Lee Min Jung. Cha Jung Woo oli vasta insinööriopiskelija, kun pariskunta tapasi ensimmäisen kerran. Avioliitto ei ollut niin helppoa kuin Na Ae Ra kuvitteli sen olevan, ja pari erosi. Hän päätti, että hänen olisi parempi ilman häntä.Mutta asiat eivät parantuneet Na Ae Ralle. Avioliiton hajoamisen jälkeen hänen elämänsä muuttui entistä vaikeammaksi. Hän haaveilee rakastumisesta uudelleen. Joten kun hän tapaa exänsä uudelleen ja hän on varakas mies, hän miettii, miksi ei rakastuisi johonkin, johon hän on jo kerrankin rakastunut. Hän tekee kaikkensa vietelläkseen hänet.

Mutta Cha Jung Woo ei halua mitään osaa hänestä. Hän haluaa kostaa tavasta, jolla hän kohteli häntä viime kerralla. Tämä voi tarkoittaa, että hän teeskentelee rakastuvansa häneen ja suunnittelee jättävänsä hänet. Pystyykö hän toteuttamaan suunnitelmansa vai voittavatko tunteet, joita tällä parilla kerran oli toisiaan kohtaan? Ja miten L sopii tähän kuvaan?

Vain kirjoittajat tietävät varmasti. Mutta yksi asia on varma.

Vaikka avioerosta on kulunut jonkin aikaa, näillä kahdella hahmolla on vielä paljon kasvamista tehtävää ennen kuin he voivat saada aikuisen suhteen. Heillä on myös paljon vaikeita tunteita, jotka on voitava ohittaa.

Lee Min Jung nähtiin viimeksi All About My Romance -elokuvassa, joka ei saanut parhaita arvioita.

Vuonna 2013 Joo Sang Wook näytteli lääkäriä suositussa draamassa Good Doctor ja esiintyi myös draamassa Ten 2.

Ohjaaja Do Dung Sun, joka on ohjannut elokuvat 'Queen of Housewives' ja 'Me Too, Flower', ohjaa.

Choi Soo Young ja Lee Ha Na kirjoittavat käsikirjoituksen. Se esitetään 26. helmikuuta 'Miss Korean' jälkeen.