Ennen kuin he esittelevät kemiaansa uudessa juridisessa draamassa 'Big Mouse', Lee Jong Suk ja SNSD:n YoonA esittelevät visuaaliaan ja täydelliseen muotoonsa uudessa lehden kuvassa yhdessä.

SNSD:n YoonA ja Lee Jong Suk Stun uudessa kuvassa

Elle Korea -lehti nappasi Lee Jong Sukin ja SNSD:n YoonA:n maaliskuun 2022 numeroonsa. Sertifioiduista päänkääntäjistä tunnetut kaksi julkkista huokuvat vahvaa karismaa muotilehden kuvakuvissaan.

SNSD Yoona(Kuva: Elle Korea Instagram)
SNSD Yoona

Kaksi julkkista työskentelevät parhaillaan yhdessä ensimmäistä draamaryhmäänsä, Big Mousea, joka tunnetaan myös nimellä 'Big Mouth'.

Elle Korea -lehden lataamissa kuvissa päänäyttelijät pukeutuivat Pradassa ja Miu Miussa ja osoittivat muoti-ikonit.

Lee Jong Suk(Kuva: Elle Korean Instagram)
Lee Jong Suk

'W'-näyttelijä meni heti kuvaamaan 'Big Mouse' -elokuvaa saatuaan työskennellä tulevissa toimintaseikkailuelokuvissaan 'Decibel' ja 'The Witch 2'.

Sillä välin lehti julkaisi osan haastattelusta korealaisen sydämensyöjän kanssa.

SAATAT MYÖS PITÄÄ: 'Decibel' pääosissa Lee Jong Suk, Kim Rae ja Cha Eun Woo Drops First Stills + Movie saa räjähdysmäisen investoinnin elokuvateollisuudelle

Kun häneltä kysyttiin roolistaan ​​Park Chang Hona Big Mouse -elokuvassa, Lee Jong Suk sanoi, että hän halusi tuoda esiin hieman erilaisen puolensa, mikä merkitsi uutta muutosta.

Elle Korea julkaisee teaserin Lee Jong Sukista ja YoonA:n haastattelusta

Lim YoonA, jonka on määrä viettää 15-vuotisdebyyttipäiväänsä, kertoi, että hän kokee vaikutuksen vaikuttavan hänen suoritukseensa joko näyttelemällä tai esiintyessään lavalla Girls' Generation -jäsenenä. Hän lisäsi, että hänelle tapahtui vuonna 2021 monia asioita, jotka saivat hänet kasvamaan ihmisenä.

SNSD Yoona(Kuva: Elle Korean Instagram)
SNSD Yoona

Lee Jong Sukilla ja Lim YoonA:lla on viehätysvoimansa esittäessään esityksiään draamassa. Molemmat osoittavat kiintymystä näyttelemiseen. Miestähdeltä kysyttiin sitten, millaisia ​​saavutuksia näytteleminen hänelle antaa, ja hän vastasi: 'Saavutuksen tunne tulee siitä, että on ihmisiä, jotka tukevat minua. Halu maksaa heille (faneille) takaisin kasvaa.

Lee Jong Suk(Kuva: Elle Korean Instagram)
Lee Jong Suk

'Hush'-näyttelijä vastasi vilpittömästi sanomalla: 'Tähän mennessä saamani tuki on muuttanut minua valtavasti. Roolin pelattuani minusta tuntuu, että päähäni kerääntyy uutta tietoa ihmisistä.

YoonAn ja Lee Jong Sukin koko lehtihaastattelu löytyy Ellen tulevasta maaliskuun numerosta.

Big Mouse -elokuvan odotetaan ilmestyvän vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

JOS MISSÄT SE: KDraman romanssimestarit Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul ja Jung Hae tapaavat katsojia tulevien elokuviensa ja draamoidensa kanssa

Oletko innoissasi Lee Jong Sukin ja SNSD YoonA:n draamatiimistä? Jaa kommenttisi kanssamme!

Jos haluat lisää korealaisia ​​draamoja ja julkkispäivityksiä, pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Shai Collins kertoi tästä.