Jason Biggs ja vaimo Jenny Mollen sanoivat, että heidän 'kolme oli epäonnistuminen' The View'ssa Daily Mailin mukaan. OITNB-tähti kertoi, että hänen vaimonsa oli palkannut huorin syntymäpäivälahjaksi, mutta tilanne muuttui pian koomiseksi.

Aiemmin tällä viikolla Biggsin vaimo Mollen esiintyi The View -ohjelmassa mainostaakseen uutta muistelmakirjaansa 'I Like You Just the Way I Am', jossa hän kertoi palkanneensa prostituoidun antamaan miehelleen kolmion syntymäpäivälahjaksi. Kaksi päivää myöhemmin Biggs ilmestyi ohjelmaan selittääkseen tilannetta tarkemmin.

'Olemme hyvin avoimia ihmisiä, olemme oikeita ihmisiä', 'American Pie' -tähti sanoi. 'Tämä ei ole tavallista meidän osaltamme. Meillä ei ole ryhmää prostituoituja, jotka tulevat sisään ja ulos talostamme säännöllisin väliajoin.The Orange Is The New Black -tähti sanoi: 'En viihtynyt loppujen lopuksi hyvin. Se kesti kolme naista kolmen päivän aikana. Sanotaan vaikka, etten suorittanut tehtävää loppuun. Vaimoni piti koko asiaa melko hysteerisenä, vaikka se tapahtui.

Biggs lisäsi: 'Hän oli itse asiassa sängyssä, katsomassa, söi pussin siruja, nauroi, joten kuten voitte kuvitella, en todellakaan esiintynyt parhaan kykyni mukaan. Lisäksi sanoi, että prostituoitu ei ollut tekemisissä vaimoni kanssa toivotulla tavalla, joten kaikki hajosi, ja loput ovat kirjassa.

Täysi talon tähti Candace Cameron, joka oli vierailevana isäntänä View'ssa, ei pitänyt tarinaa hauskana ja sanoi: 'Kuinka tämä on hieno tarina?' Olen pahoillani, kuinka sujuu huoran palkkaaminen miehesi syntymäpäivälahjaksi, miten kolmiot sujuu, miten sitä juhlitaan?'

Hän lisäsi: 'Minulla on huumorintajua, mutta minun on vaikea löytää huumoria siitä.'