Ji Chang Wook saa jatkuvasti myönteistä palautetta roolistaan ​​Park Jae-wonista, Kakao TV:n uusimman draaman 'Lovestruck in the City' päähenkilöstä.

Jung Hyun Jungin käsikirjoittama ja Park Shin Woon ohjaama 'Lovestruck in the City' korostaa Ji Chang Wookin näyttelijätaitoa viattomasti rakastuneena miehenä, jota pidettiin vankina menneisyydessä. Hänen kuvauksensa Park Jae-wonista on uskomattomassa tahdissa näyttelijä Kim Ji Wonin herättämän Lee Eun-ohin kanssa.

Nopeatempoisessa draamassa, joka on Lovestruck in the City ”, Chang-wookin etiketti Glorious Entertainment valitsi kolme erityistä hetkeä, joiden ansiosta hänen Jae-wonin kuvauksensa napsahtaa ja sai välittömästi yhteyden faneihin kaikkialla:LUE LISÄÄ: Jakso 1: Tässä on yhteenveto uudesta Netflixin K-Dramasta Lovestruck In The City -ensi-ilosta

Ji Chang-wook(Kuva: Glorious Entertainment)

'Mitä jos rakastut?'

Yangyangin rannalla, josta kaikki alkoi, Eun-oh pyysi Jae-wonia unohtamaan hänet. Kun he löysivät toisensa uudelleen Soulissa, Jae-won kohtaa hänet: 'Olen yleensä karkea, mutta kun rakastun, olen yleensä pehmeä. Mitä tapahtuu, kun rakastut?' Eun-oh saattoi vain tuijottaa hiljaa yrittäen piilottaa todellisen minänsä.

'Ei työtä, ei rakkautta, ei katumusta' -tapa

Jae-won näyttää tiivistävän elämänfilosofiansa yhdellä rivillään. 'Jos piirrän pisteen maailmaan, haluan rakentaa rakennuksen, joka kestää pitkään, jotta en kadu sitä.' Hän elää elämänsä katumatta ja ilmaisee itseään totuudenmukaisesti ja vilpittömästi Yangyangin suhteen sekä heidän eronsa ja odottamattoman jälleennäkemisen aikana Soulissa.

Lisäksi, Ji Chang Wook antaa sydäntä särkevän tunnustuksen tunteistaan. 'Olet huono, mutta olen hullu pitämään sinusta.' hän kertoo Kim Ji Wonin Lee Eun-oh. Hänen luonnollinen ja suoraviivainen toimituksensa on osoitus siitä, kuinka Chang Wook kanavoi Jae-wonin todellisena, suhteettomana hahmona, joka on rakastunut kaupunkiin, kuten otsikko esittää.

'Pidän siitä, kun olet mukava'

Huolimatta siitä, että Jae-won tunsi itsensä huijatuksi ja eksykseksi, hän on läpikotaisin herrasmies, joka voittaa sydämet ja sarjan fanien tuen. Vaikka hän tiesi totuuden Eun-ohista, hän käski hänen löytää itsensä ensin ennen kuin löytää rakkauden. Se osoittaa, kuinka hän lopultakin kunnioittaa Eun-ohia ihmisenä ja asettaa etusijalle tämän hyvinvoinnin.

'Lovestruck in the City' lähenee loppuaan, ja viisitoista suunnitellusta seitsemästätoista jaksosta on jo julkaistu - Kakao TV:n kautta eteläkorealaisille faneille ja suoratoistosivustolla Netflix.