Hallyu-kuningatar Song Hye Kyon jälkeen läpimurtotähti Jung Ho Yeon ylittää toisen eteläkorealaisen A-listan vallan ja tällä kertaa se on IU.

Malli-näyttelijä saavutti valtavan suosion saatuaan pohjoiskorealaisen Kang Sae Byeokin roolin, eli pelaaja nro. 067 Netflixin ennätyssarjassa 'Squid Game'.

Esiintyään selviytymispeliaiheisessa Kdramassa 27-vuotias kaunotar nelinkertaisti sosiaalisen median seurannan ja keräsi heti miljoonia vain päiviä yhdeksänosaisen jakson julkaisun jälkeen.

Jung Ho Yeon ohitti IU:n Instagramissa

Jung Ho Yeon(Kuva: Cosmopolitan Korea Instagram) Jung Ho Yeon

Jung Ho Yeonin Instagram-seuraajia on 23,756 miljoonaa, joten hän on kahdeksanneksi seuratuin korealainen julkkis Instagramissa, kun taas IU on nyt yhdeksännellä sijalla 23,737 miljoonalla.

Muistaakseni juuri ennen Netflixin 'Squid Game' -debyyttiä hänen IG-seuraajiaan oli noin 400 000.

Toisaalta seuratuimman korealaisen julkkiksen nimi on edelleen BLACKPINK's Jennie, jolla on 57,40 miljoonaa seuraajaa.

JOS MISSAT: 'Squid Game' -tähti Jung Ho Yeon paljastaa hauskan kokemuksensa Yhdysvaltain maahanmuuttovirastosta

Toinen sija on BTS, jota seuraa BLACKPINK's Jisoo kolmantenaNeljäs ja viides sija on BLACKPINK's Rose ja Kpop-tyttöryhmän virallinen Instagram.

Mielenkiintoista on, että Hallyu-tähti Lee Min Ho ja Cha Eun Woo ovat kuudentena ja seitsemännellä paikalla.

Tämän virstanpylvään lisäksi lyöntitähteä ylistetään myös seuratuimmaksi eteläkorealaiseksi näyttelijäksi Instagramissa, mikä nosti Painonnostokeiju Kim Bok Joo -tähden Lee Sung Kyungin ja Song Hye Kyon toiselle ja kolmannelle sijalle.

Jung Ho Yeon allekirjoittaa sopimuksen Brad Pittin ja Justin Bieberin viraston alaisuudessa

Jung HO Yeon(Kuva: Jung Ho Yeon Instagram)

On turvallista sanoa, että trillerisarja avasi paljon ovia kiitotien mallille, koska 'Squid Game' on hänen ensimmäinen esiintymisensä pienellä näytöllä.

Yksi hänen viimeaikaisista saavutuksistaan ​​on sopimuksen tekeminen Creative Artists Agency -järjestön alaisuudessa, jossa sijaitsevat Hollywoodin kirkkaimmat tähdet, kuten Brad Pitt, Beyonce, Cardi B, Tom Hanks ja Justin Bieber.

sillä välin hän on myös kirjautunut Saram Entertainmentiin, joka on One the Woman -tähti Honey Leen, SNSD:n Sooyoungin ja muiden koti.

Runwaysta Global Ambassadoriksi

On turvallista sanoa, että fanit näkisivät enemmän Jung Ho Yeonia, etenkin huippumerkkien kampanjamainoksissa.

Tämä johtuu siitä, että 'Squid Game' -tähti nimettiin Louis Vuittonin muodin, kellojen ja korujen maailmanlaajuiseksi lähettilääksi.

Jung Ho Yeon Louis Vuittonille(Kuva: Louis Vuitton) Jung Ho Yeon

Myyntipisteiden mukaan ranskalaisen muotitalon naisten mallistojen luova johtaja Nicolas Ghesquière ylisti näyttelijää hänen vaikuttavista taidoistaan ​​ja 'fantastisesta persoonallisuudestaan'.

'Ihastuin välittömästi Ho Yeonin mahtavaan lahjakkuuteen ja upeaan persoonallisuuksiin, ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan tämän uuden luvun matkalla, jonka aloitimme Louis Vuittonissa muutama vuosi sitten', luova johtaja sanoi.

Huippuluokan tuotemerkin lisäksi Jung Ho Yeon edustaa myös Adidaksen Adicolour-kampanjaa pukeutuen ikoniseen verryttelypukuun.

Jung Ho Yeon - Adidas(Kuva: Jung Ho Yeonin Instagram)
Adidas sisältää 'Squid Game' -näyttelijä Jung Ho Yeonin viimeisimmässä Adicolor-kampanjassa

LUE LISÄÄ: Breakout-tähti Jung Ho Yeon uskoo, että hän olisi voinut kuolla aikaisin 'Squid Game' -pelissä + ottaa fanit mukaan vapaa-ajan toimintaansa Soulissa

KDramastars omistaa tämän artikkelin

Käsikirjoitus: Geca Wills