Kate Uptonin alastonkuvavuotoongelma, joka vaikutti myös muihin kuuluisiin julkkiksiin, on tasoittanut tietä taiteilijan näyttelyajatukselle. Mutta 'The Other Woman' -näyttelijän väitettyjä alastomia kuvia ei enää näytetä sen jälkeen, kun taiteilija peruutti päätöksensä, koska oletetun esityksen esineet ovat 'varastettua omaisuutta'.

The Other Woman -näyttelijän Kate Uptonin alastonkuvavuoto sekä Nälkäpelien näyttelijä Jennifer Lawrence ja muut tähdet oli määrä esitellä XVALAn kuvagalleriassa, mutta suunnitelma hylättiin äskettäin. Itsenäinen sanoi.

Hän sanoi lehdistötiedotteessa: 'Kyse ei ollut enää vain kuvista, jotka on hakkeroitu, vaan ne esitetään nyt tiedotusvälineissä varastettuna omaisuutena.'

Viesti lisäsi: 'Ihmiset samaistuivat Jennifer Lawrencen ja Kate Uptonin uhriksi, paljon enemmän kuin olin odottanut, mikä on erittäin vakuuttavaa.'

'Tämä käsite on aina ollut itsetutkiskelu nykyisessä kulttuurissamme. Miksi tunnemme tarpeen tuntea muiden henkilöiden yksityisyys ja ylittää sen rajat.

Mainittu valokuvagalleria, jonka otsikko on 'No Delete', on tarkoitus järjestää Cory Allenin nykytaiteen galleriassa Pietarissa, Floridassa, Washington Post sanoi.

Kuitenkin, kun sen julkisuus korosti vuotanutta Kate Uptonin alastonkuvaa sekä muita julkkiksia, julkisen sosiaalisen median raivo seurasi perässä.

Näyttely jatkuu edelleen, sillä taiteilija on työskennellyt useiden vuosien ajan tämän gallerian keksimiseksi. Se näyttää suuren kokoelman henkilökohtaisia ​​julkkiskuvia, jotka hän löysi Internetistä. Hän toivoo lisäävänsä tietoisuutta digitaalisesta yksityisyydestä.

Kaksi viikkoa sitten uutisoitiin massiivisesta alastonkuva- ja -videovuotosta noin 100 julkkikselta, ja ne julkaistiin 4Chanin verkkosivustolla.

The Other Woman -näyttelijän Kate Uptonin alastonkuvavuotojen lisäksi kiistaan ​​kuuluvat myös Big Bang Theory -kauden 8 näyttelijät Kaley Cuoco, Selena Gomez, Ariana Grande, Kim Kardashian ja Rihanna.

Vanessa Hudgensin, Kirsten Dunstin, Cara Delevingnen ja Kate Bosworthin nimet raahattiin myös massiivisessa hakkerointiongelmassa.

Apple on jo selvittänyt, että sen turvajärjestelmissä ei ollut eroja, sillä raporttien mukaan se tasoitti tietä iCloudiin yhdistettyjen henkilökohtaisten tilien hakkerointiin.

Samaan aikaan FBI jatkaa edelleen asian tutkimista.