Monissa raporteissa kerrottiin, että 'Unbroken'-ohjaaja Angelina Jolie on laihtunut muutaman kilon kuvattuaan viimeisimmän elokuvansa.

Inquistr sanoi, että hänen painonpudotuksen salaisuutensa on kallis. Mutta miksi?

'Unbroken' -tähdet, kuten japanilainen näyttelijä Miyavi, Jack O'Connell ja Finn Wittrock, esiintyivät suorassa haastattelussa HuffPost .

Japanilainen tähti (tunnetaan rocktähtenä) pudotti jälleen pommin heidän ohjaajaansa Joliesta paljastaen kuinka hän laihtui. Hänsanoi: 'Oli yllättävää, kuinka paljon hän luotti minuun, meihin kaikkiin kuvauksissa. Hän oli niin päättäväinen. Olin myös yllättynyt kuinka laihaksi hän tuli. Tiedätkö, hän ei syönyt paljon. Minusta tuntui niin pahalta, että olin ainoa, joka lihoi kuvaamisen aikana.

Siksi Inquistr sanoi, että Jolien painonpudotuksen salaisuus on kallis, koska julkaisussa viitataan draamaelokuvan budjettiin.

Aiempien raporttien mukaan japanilainen näyttelijä ei voinut lopettaa itkemistä ja sairastui draamaelokuvan kuvauksissa. Hän kertoi Vanity Fairille, että 'Salt'-näyttelijä neuvoi häntä 'upoutumaan väkivaltaan tottuneen ja herkistymättömän miehen ajattelutapaan'.

– Minulle oli hirveää kidutusta vihata muita näyttelijöitä. Minun täytyi vihata heitä. Kun minun piti lyödä heidät, minun piti ajatella perheeni suojelemista. Samaan aikaan en halunnut olla vain paha kaveri. Halusin laittaa ihmiskunnan tähän rooliin. [Matsuhiro] oli sekä hullu että sadistinen, mutta myös heikko ja traumatisoitunut', Miyavi kertoi VF:lle.

Katso HuffPostin suora haastattelu 'Unbroken'-tähtien kanssa!