Ennen kuin vuosi vaihtuu, Kim Go Eun ja Lee Min Ho sotkeutuvat deittailuhuhuun lyhyen verkkovuorovaikutuksen jälkeen.

Aiemmin tänä vuonna nämä kaksi on nähty samassa tapahtumassa, mikä lisää huhua entisestään. Tässä on mitä tapahtui!

Kim Go Eunin huhuttiin seurustelevan BTS V:n kanssa

Yleisö ilmaisi ristiriitaisia ​​reaktioitaan, kun uutiset Kim Go Eunista ja BTS V:stä levisivät Etelä-Koreaan ja muihin Aasian ja Tyynenmeren maihin!

(Kuva: Elle Korea)

Kim Go Eun on huippunäyttelijä, jolla on intensiivinen kemia muiden tähtien, kuten Lee Min Ho, Gong Yoo, GOT7 Jinyoung ja muiden, kanssa, kun taas BTS V on maailmankuulu esiintyjä.

Vaikka he eivät ole olleet samassa projektissa aiemmin, he eivät olleet turvassa kotkasilmäisiltä faneilta. Ennen vuoden 2022 loppua Kim Go Eunin ja BTS V:n huhutaan seurustelevan.

(Kuva: Elle Korea)

Äskettäin valokuvastudio julkaisi joukon valokuvia Kim Go Eunista viralliselle sosiaalisen median verkkosivustolleen. Kuvateksti 'Come In Closer', joka viittaa hänen ensimmäiseen fanitapaamiseensa, ja kuvat näyttävät näyttelijän yksinkertaisen mutta upean ilmeen.

BTS V piti yllättäen Kim Go Eunin valokuvista Instagramissa, mikä herätti kiistanalaista huhua vuoden viimeisen kuukauden viimeisenä päivänä.

(Kuva: Hong Jang Hyun Instagram)

Monet fanit uskovat, että Kim Go Eunilla ja BTS V:llä on vahva yhteys toisiinsa; jotkut spekuloivat seurustelevansa. Samaan aikaan muut fanit ajattelevat, että idolinäyttelijä yksinkertaisesti osoittaa tukensa studiolle.

Kim Go Eun osallistui BLACKPINKin kuuntelujaksoon heidän uusimmalla albumillaan, jossa fanit näkivät BTS V:n.

JOS MISSÄT SE: Kim Go Eun treffit jalkapalloilijan poika Heung Minin kanssa? Näyttelijätoimisto valaisee huhuja

Vaikka kahden tähden virastot eivät ole julkaisseet lausuntoja huhusta, yleisö on varma, että huhu on vain perusteeton johtopäätös.

(Kuva: BTS V virallinen Instagram)

Aiemmin tänä vuonna Kim Go Eun ja BTS olivat myös mukana erillisissä deittailuhuhuissa. Kim Go Eunin nimi yhdistettiin useisiin julkkiksiin, kuten Lee Min Ho ja jalkapalloilija Son Heung Min.

BTS V:n nimi puolestaan ​​​​on yhdistetty BLACKPINK Jennieen, kun sarja väitettyjä kuvia heistä on vuotanut.

Kim Go Eunin tulevat teokset tänä vuonna 2023

Tänä vuonna 2022 Kim Go Eun hallitsi parhaaseen katseluaikaa erinomaisilla näyttelijäsuorituksillaan kansainvälisesti arvostetuissa draamoissa 'Yumi's Cells' ja 'Little Women'.

Hiljattain Kim Go Eun päätti comeback-elokuvansa 'Hero', jossa hän näyttelee muun muassa vallankumouksellista roolia Japanin kolonisaatioaikana.

(Kuva: CJ ENT -elokuva)
Kim Go Eun

Tämän lisäksi Kim Go Eun valmistautuu myös uuteen projektiin Lee Do Hyunin kanssa, jonka nimi on 'The Unearthed Grave' (tunnetaan myös nimellä 'Pamyo').

Ihanteellinen tarinan kanssa shamaanista, joka siirtää ruumiin vastineeksi valtavasta rahasummasta. Molemmat teokset julkaistaan ​​vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla!

LUE MYÖS: K-drama Queens Who Domined 2022: Kim Go Eun, Park Eun Bin, lisää!


KDramaStars omistaa tämän artikkelin.

Kirjailija: Elijah Mully.