Kim Ji Hoonin kerrotaan olevan valtuutettu liittymään Netflixin tulevaan Kdramaan Love to Hate You.

Useat tiedotusvälineiden sisäpiiriläiset ilmoittivat 10. marraskuuta, että 'Flower of Evil' -näyttelijä kosiskeli esiintymään rom-com-sarjassa Netflixin alla. Kim Ji Hoonille tarjotaan Do Won Joonin roolia, komeaa toimitusjohtajaa huippunäyttelijä Nam Kang Hossa rakentamassa kuuluisassa toimistossa, Managementissa.

Netflixin 'Love to Hate You' -tiivistelmä

'Love to Hate You' kuvaa tarinaa naisesta, joka ei halua hävitä kiistassa miehen kanssa. Sotamainen romanssi miehen ja naisen välillä, joka ei usko rakkauteen ja jolla on täysin päinvastainen persoonallisuus, juuttuu toisiinsa odottamattoman tapahtuman vuoksi.Kim Ji Hoon liittyy Kim Ok Vinin ja Yeo Teon seuraan 'Love to Hate You'

Se tapahtui 4. marraskuuta, kun 'The Villainess' -näyttelijä Kim Ok Vin ja 'Money Game' -näyttelijä Yeo Teo vahvistivat osallistumisensa draamaan. Heidän sanotaan olevan 'Love to Hate You' -elokuvan pääosissa.

Kim Ji Hoon elokuvassa Talks to Star Netflixin romanttisessa komediadraamassa 'Love to Hate You(Kuva: Kim Ji Hoon Instagram)

Kim Ok Vin näyttelee Yeo Mi Rania, viihdeliiketoimintaan erikoistunutta asianajajaa. Hän vihaa häviämistä miehille ja uskoo, että naisen ainoa tapa selviytyä kilpailullisesta yritysmaailmasta ja ankarasta yhteiskunnasta on nousta sosiaalisissa riveissä. Hän ei myöskään ole kiinnostunut seurustelusta, sillä se on vain ajanhukkaa.

Yeo Teo(Kuva: C-JeS Entertainmentin Instagram)

Yeo Teo puolestaan ​​ottaa Nam Kang Ho -hahmon, korealaisen viihteen eliittinäyttelijän, joka teki suuren vaikutuksen show-liiketoiminnassa nokkeluutensa ja ystävällisyytensä ansiosta. Häntä sanotaan romanssin mestariksi, mutta hän ei kuitenkaan usko deittailun käsitteeseen.

Samaan aikaan My ID is Gangnam Beauty -kirjoittaja Choi Soo Young kirjoittaa käsikirjoituksen ja Lie After Lie -ohjaaja Kim Jung Kwon vastaa draamasta. Bingie Worksin odotetaan tekevän yhteistyötä tiimin kanssa 'Love to Hate You' -elokuvan tuottamiseksi.

Kim Ok Vin(Kuva: Kim Ok Vinin Instagram)

Kun näyttelijät ovat jo varmistuneet, kuvaukset alkavat marraskuussa 2021. 'Love to Hate You' on suunniteltu saamaan ensi-iltansa vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

SAATAT MYÖS PITÄÄ: KATSO! Kuumia kuvia The Flower of Evil -sarjamurhaaja Kim Ji Hoonista

Kim Ji Hoonin päivitys

Kim Ji Hoon kiinnitti katsojien huomion vangitsevilla visuaaleillaan tvN:n Flower of Evil -elokuvassa vuonna 2020. Hän näytteli Baek Hee Sungia, psykopaattimurhaajaa. Hänen pitkät hiuksensa muodonmuutos oli yksi syy, miksi yleisö kiintyi Kim Ji Hooniin. Häntä ylistettiin myös viileästä ja intohimoisesta näyttelemisestä.

Kim Ji Hoon elokuvassa Talks to Star Netflixin romanttisessa komediadraamassa 'Love to Hate You(Kuva: Kim Ji Hoon Instagram)

Samaan aikaan Kim Ji Hoon on myös osa Korealainen mukautus kuuluisan espanjalaisen Netflix-sarjan Money Heist. Palkittu näyttelijä vahvistettiin ottamaan Denverin roolin.

Kim Ji Hoon elokuvassa Talks to Star Netflixin romanttisessa komediadraamassa 'Love to Hate You(Kuva: Kim Ji Hoon Instagram)

JOS SINÄ MISSAT SE: Park Seo Joon ja IU jatkavat tulevan elokuvansa 'Dream' kuvaamista ulkomailla

Mitä mieltä olet Kim Ji Hoonin mahdollisesta rom-com-draamasta? Jaa se kanssamme kommenteissa!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus Shai Collins.