Toinen keisarillisen hovin jäsen on valittu 50-jaksoiseen historialliseen draamaan 'Keisarinna Qi', jota aiemmin kutsuttiin nimellä 'Hwatu'.

Tällä kertaa se on Kim Seo Hyung. Hän esittää kuningatar Hwangin roolia ja myöntää olevansa hermostunut.

'Siitä on kulunut jonkin aikaa', hän sanoi viitaten lähes kahteen vuoteen, jotka ovat kuluneet hänen esiintymisestään viimeisessä draamassaan.Vaikka hän on työskennellyt kirjoittajien kanssa kahdesti aiemmin, hän on sekä innostunut että jännittynyt.

'En malta odottaa, millainen minun kolmas projektini Jang Yung Chulin ja Jung Kyung Soonin kanssa tulee olemaan', sanoi Kim.

Jang Young Chul ja Jang Kyung Soon kirjoittivat käsikirjoituksen Kimin kahdelle aikaisemmille draamille 'History of the Palaryman' ja 'Giant'.

'Osa jännitystä, jota tunnen, on se, että tämä on ensimmäinen historiallinen draamani', Kim sanoi.

Hänen näyttelemä hahmo on myös melko intensiivinen. Ylpeä, kuninkaallinen kuningatar Hwang on poliittinen kilpailija Ha Ji Wonin esittämälle keisarinna Qin hahmolle. Kuningatar pitää Ha Ji Wonin hahmoa nousujohteisena.

Tämä johtuu siitä, että tosielämän keisarinna Qi ei alkanut kuninkaallisena. Vaikka hän oli hyvin syntynyt nainen Goryeo-aikakaudella, hän lähetettiin Kiinaan kunnianosoituksena ja hänestä tuli Kiinan keisari Huizongin keisarillinen puoliso. Hänen sanottiin olevan kaunis ja lahjakas laulamaan, tanssimaan ja säveltämään runoja. Syntyttyään keisarille pojan, hänestä tuli keisarinna.

Historia toteaa, että hän oli erittäin vaikutusvaltainen nainen, hallitsi Tšingis-kaanin Yuan-dynastiaa 37 vuoden ajan ja auttoi usein vaikuttamaan päätöksiin, jotka suosivat hänen kotimaataan.

Jo In Sungin kanssa elokuvassa A Frozen Flower julmaa kuningasta esittänyt Joo Jin Moo esittää kuninkaallisen aviomiehensä keisari Huizongin roolia. Hän ei ole ollut draamassa neljään vuoteen.

Ennen kuin hän piti tauon draamista, Kim esiintyi elokuvissa 'Mom Is Acting Up', 'My Husband Got A Family', 'History of a Palaryman' ja 'Giant'.

Myös 'Empress Ki' -elokuvassa nähdään Jin Yi Han Tal Talina, Choi Moo Sung, Park Bul Hwa, Lee Won Jung Eunuch Dokman Jilana ja Yoon Ah Jung prinsessa Kyung Hwaa. Siinä nähdään myös Jung Woong In, joka näytteli pahiksia I Hear Your Voice -elokuvassa Yeom Byung Soona.

Draama kuvataan Kiinassa, ja sen on määrä ottaa käyttöön 'Goddess of Fire: Jeonji' -elokuva lokakuussa.