Kotikaupunki Cha-Cha-Cha Jakso 8, jonka pääosissa nähdään Shin Min Ah, Kim Seon Ho ja Lee Sang Yi, esitettiin vihdoin sunnuntaina 19. syyskuuta!

Uusi luku ei korostanut vain Hong Doo Sikin (Kim Seon Ho) ja Ji Seong Hyunin (Lee Sang Yi) romanttista kilpailua Yoon Hye Jinin (Shin Min Ah) sydämestä, vaan korosti myös Gongjinin asukkaiden tarinoita heidän värikkäiden persoonallisuuksiensa takana. ja suloisia hymyjä.

Kotikaupunki Cha-Cha-Cha Jakso 8: Yoon Hye Jin ja Ji Seong Hyun viettävät enemmän aikaa yhdessä, Hong Doo Sikin mustasukkaisuudesta tulee voimakasta

Doo Sikin mustasukkaisuus kovenee, kun koulukaverit viettävät enemmän aikaa toistensa kanssa.

Uusimmassa jaksossa, mielenkiintoista kyllä, he kolme syövät melkein aina yhdessä. Kuitenkin aito hoito ja hienovarainen kaipaus, jonka Ji Seong Hyun antaa Yoon Hye Jinille, tekee Hong Doo Sikista epämukavan.

(Kuva: tvN)

Ei siksi, että hän ei olisi tottunut näkemään uusia ihmisiä, vaan siksi, että hänen sisällään kuplii tuntematon ja sydäntä särkevä tunne.

Mutta koska Doo Sik ei vieläkään tiedä mitä se oli, hän erehtyy kadehtiessaan Ji Seong Hyunin läheisyyttä hammaslääkäriin, varsinkin kun hän kysyi Doo Sikilta, tapaako Hye Jin toista miestä.

(Kuva: tvN)

Kun tuotantojohtaja viettää enemmän aikaa merenrantakylässä, hän alkaa saavuttaa asukkaiden luottamusta Yun Kyungin (Kim Joo Yeon) auttamisesta Kim Gam Rille (Kim Young Ok) ja muille vanhimmille herkullisen herkutteluun. .

(Kuva: tvN)

Sisään Kotikaupunki Cha-Cha-Cha Jakso 8, Doo Sik tunsi olonsa hetkeksi hyödyttömäksi, mutta lopulta hän selvisi, eikä antanut minkään pilata ystävyyttään tuottajaohjaajan kanssa.

Yoon Hye Jin ja Jo Nam Sook käyvät kiivaaseen kiistaan

Siitä lähtien, kun Hye Jin muutti Gongjiniin tarjoamaan asukkailleen asianmukaista hammashoitoa, hänen liiketoimintansa ei taantunut, ja jopa sai uskollisia asiakkaita.

Valitettavasti eräänä päivänä Hye Jinin potilaat alkoivat vetäytyä hänen klinikalta yksi kerrallaan, mikä hämmensi ja kiihotti häntä.

Myöhemmin hän sai selville, että korealais-kiinalaisen ravintolan omistaja Jo Nam Sook (Cha Chung Hwa) on esitellyt potilaansa hammasteknikolle, joka tarjoaa epäluotettavaa hammashoitoa erittäin halvalla hinnalla.

JOS SINÄ MISSAT SE: 'Kotikaupunki Cha-Cha-Cha' -jakso 6: Shin Min Ah vetää rajan, Hong Doo Sik päättää ylittää sen + Lee Sang Yi näkee vihdoin Shin Min Ah

Tämä raivostutti Hye Jinin, jota nainen loukkasi ja loukkasi syvästi, puhui huonosti työstään ja kyseenalaisti hänen taitojaan hammaslääkärinä.

Vilaus Gongjinin asukkaiden elämään suloisten hymyjen takana

Viimeisimmässä jaksossa Jang Young Guk (In Gyo Jin) ja Yeo Hwa Jeong (Lee Bong Ryun) keskustelivat sydämestä sydämeen, joka sisälsi heidän menneisyytensä yhdessä ala-asteopettajan Yoo Cho Huin (Hong Ji Hee) kanssa.

Nuori Guk ilmaisi halunsa tavoittaa kaunista nuorta opettajaa, koska hän on ollut eronnut jo vuosia.

Vahvasta julkisivusta ja tunteettomista kasvoistaan ​​huolimatta oli kristallin kirkasta, että hän loukkaantui kuultuaan ex-miehensä suunnitelman voittaa toisen naisen sydän.

Samana päivänä ala-asteen opettaja vieraili hänen luonaan raakakalaravintolassa. Puhe ei päättynyt hyvin, sillä heidän molempien sydämensä painuivat vatsakuoppiin.

Samaan aikaan Nam Sookin elämä näytettiin silmänräpäyksessä. Kahdeksannessa jaksossa paljastettiin, että Nam Sook menetti ainoan tyttärensä parantumattomaan sairauteen.

Hänen leikkisä persoonallisuutensa ja leveät hymynsä ovat ainoat asiat, jotka auttavat häntä selviytymään. Tästä johtuen Hye Jin myötätuntoi ravintolan omistajaa ja unohti täysin heidän kahden riidan muutama päivä sitten.

Vaara uhkaa Gongjinin rauhallista merenrantakylää

Eräänä päivänä rauhallista ja ihanaa merenrantakylää Gongjinin kylää ympäröivät synkät pilvet ja huonot uutiset.

Edellinen yö oli hämärää, mutta ei Hwa Jeongille, joka näki miehen yrittävän siepata humalaisen alakoulun opettajan matkalla kotiin.

Hwa Jeongin ansiosta hän ei loukkaantunut. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että syyllinen on edelleen liikkeellä. Sanomattomista tunteistaan ​​ja katkeruudestaan ​​huolimatta Hwa Jeong auttoi edelleen nuorta opettajaa koko sydämestään.

Sieppausyritys hälytti koko kylää, mikä sai poliisin ja kaupungintalon lisäämään turvallisuuttaan.

Doo Sik päättää sitten tehdä tutkimuksen kumppaninsa ja luotettavan poliisin Choi Eun Cheolin (Kang Hyun Seok) kanssa.

Sade ei edes pysäyttänyt heitä, etenkään Doo Sikiä, joka ajatteli Hye Jinin ja hänen ystävänsä Mi Seonin (Gong Min Jeung) turvallisuutta.

LUE LISÄÄ:Kotikaupunki Cha-Cha-Cha jakso 7: Lee Sang Yi pääsee Shin Min Ah:n ja Kim Seon Hon kukkivan romanssin väliin

Seuraavana päivänä rohkea ja intohimoinen Hong Doo Sik murenee korkeasta ja kuumasta kuumeestaan.

Yoon Hye Jin ja Hong Doo Sikin rakkauskieli: toisistaan ​​välittäminen

Kahdeksannessa jaksossa Doo Sik saa tietää, että hammaslääkärillä on välilevytyrä, ongelma, joka kohdistuu luihin ja selkärangaan, mikä yllätti hänet ehdottomasti.

Työskennellessään vuorollaan Bo Ra:n lähikaupassa Doo Sikin silmät laajenevat, kun hän näkee Hye Jinin astuvan pieneen kauppaan olkaimet kaulassa.

Huolestuneena Doo Sik yrittää antaa jotain hammaslääkärille, joka kokee voimakasta kipua koko kehossaan. Hän valmisti erityistä teetä, jonka hän voi valmistaa ja joka on täydellinen lievittämään sairauden aiheuttamia kehon kipuja.

Mutta Doo Sik ei ole ainoa, joka välittää valtavasti toisesta. Hye Jin ryntää lähimpään apteekkiin ostamaan lääkkeitä, kun hän saa selville, että kiltti ja lämminsydäminen mies on sairas, kun hän on kastunut sateeseen.

Kun Doo Sik nukkuu saadakseen voimansa takaisin, Hye Jin vatkaa mukavaa, kuumaa puuroa Doo Sikille syötäväksi.

Hye Jin, joka tuijotti nukkuvaa miestä, ajattelee heidän kahden yhteistä suudelmaa. Suurella uteliaisuudella äkillinen rohkeuden salama pakotti hänet suudella Doo Sikiä.

Muutaman sentin päässä hänen huuliltaan hän perääntyy ja juoksee nopeasti kotiin. Hänen tietämättään Doo Sik ei todellakaan nukkunut. Hän nousee istumaan ja rauhoittaa itsensä hammaslääkärin kanssa järisyttävän hetken jälkeen.

Seuraavana päivänä, kun pikkukaupunkia ympäröi edelleen sieppauksen uhka, Doo Sik tarkistaa hammaslääkärin vastaanotolla.

Yllättäen hammaslääkäri oli mennyt kotiin heti klinikalle saavuttuaan. Huonon aavistuksen ja huolestuneena hän menee heti hänen kotiinsa.

Samaan aikaan Hye Jin yrittää juosta henkensä edestä, kun epäilyttävä ja tuntematon mies seuraa häntä. Hänen verensä nousee ja halu huutaa ääneen apua vieraili Hye Jinin luona.

Onneksi ylhäältä lähetetty siunaus Hong Doo Sikin muodossa ilmestyy hänen silmiensä eteen. Tällä hän juoksee häntä kohti ja itkee hänen rintaansa vasten, kun hän syleilee Doo Sikkiä koko sydämestään.


Seuraa KDramastaria saadaksesi lisää Kdramaa ja julkkisuutisia!

KDramastars omistaa tämän artikkelin.

Kirjailija: Elijah Mully.