Hänen valokuvansa ohella on artikkeli, joka julkaistiin myös hänen sosiaalisen verkostoitumissivustonsa tilillään (SNS) ja teksti 'Olen innoissani tänään'. Viestinsä vuoksi Ku Hye Sunin fanit ja kannattajat olivat uteliaita siitä, mitä näyttelijä tekee viime aikoina.

Jotkut sanoivat, että Ku halusi sanoa, että hän elää onnellisena joka päivä. Aiemmin Ku kohtasi kriisin, joka koski avioliittoaan näyttelijä Ahn Jae Hyunin kanssa. Kiistan puhkeamisesta oli jo yli kuukausi ja näyttelijä oli jo parantumassa.

Itse asiassa näyttelijä oli aktiivisempi sosiaalisessa mediassa kriisin jälkeen. Ku Hye Sun käytti henkilökohtaista IG-tiliään päivittääkseen fanejaan ja seuraajiaan nykyisestä työstään sekä tulevista teoksistaan. Näyttelijä julkaisi äskettäin tililleen valokuvansa ja artikkelin nykyisestä työstään.Ku Hye Sun on jo julkaissut romaaninsa 'I am your Pet'. Syyskuun 28. päivänä Ku Hye Sun jätti viestin IG:ään sanoen: 'Elin kovasti ja jätin vain viattomuuteni.' Hänen Instagram-postauksessaan ohjaaja-käsikirjoittajan esseekirjan lause 'I am your lemmik' tarttuu nettilaisten kiinnostukseen, missä hän sanoo:

'Elin kovasti, mutta minulla oli vain epäoikeudenmukaisuutta. Elin kovasti; Halusin kääntää aikaa taaksepäin. Elin kovasti, eikä mitään ollut.

Kun viesti jätti seuraajien ja nettilaisten mieleen kysymyksen, liittyykö tämä hänen nykyiseen elämäänsä, joka vaikeutui entisen aviomiehensä välisen kriisin jälkeen.

Ku Hye Sun väitti kertoneen tuolloin IG-viesteissään, että Ahn Jae Hyun on alkoholisti ja naistenmies. Hän puolusti itseään ponnistelevansa varsinkin hänen syntymäpäivänään, mutta Ahn juhli syntymäpäiväänsä toisen naisen kanssa (yhdessä kollegoidensa kanssa).

He tapasivat kuvauksissa, kun he työskentelivät yhdessä korealaisen draaman 'Blood' kanssa. Sitten he kehittivät tunteen toisiaan kohtaan, ja heidän suhteestaan ​​tuli yksi viihdemaailman vahvimmista. Sitten he päättivät mennä naimisiin keskenään, ja monet fanit juurtuivat heidän suhteeseensa, mutta se ei kuitenkaan toiminut.