Kuningas Gon ja Jung Tae-eul tapasivat yllättäen pääministeri Koon Soulin keskustassa. Jung Ta-eul ei maininnut nimeään, mutta esitteli itsensä matkustajana kuningaskunnassa. He lähtivät, jolloin Koo oli tyytymätön nähdessään hänet onnelliseksi toisen naisen kanssa.

Korean kuningaskunta

Matkustellessaan yksityisellä koneella kuningas Gon ja Tae-eul kommunikoivat käsillään, mikä järkytti sihteeri Mo ja kapteeni Jo. Kun he saapuivat palatsiin, kuningas Gon valmisti illallisen Tae-eulille. Hän kiersi Soulissa vähemmällä rahalla ja söi voileivän koko päivän. Tae-eul tajusi, kuinka kuningas Gonin elämä kasvoi, ja ihaili häntä rehellisyydestään. Illallispöydässä kuningas Gon näytti Tae-eulille henkilöllisyystodistustaan ​​ja ylisti hänelle valmistettua ruokaa, vaikkakin rennosti.Kapteeni Jo antoi Tae-eulin sormenjäljen oikeuslääketieteelliselle ryhmälle toivoen saavansa mitään vihjettä. Hän sai puhelun NSC:ltä hätäkokouksesta ja ilmoitti heti King Gonille.

Syvissä ajatuksissaan kuningas Gonista pääministeri Koo sai puhelun koskien Japanin aluksia, jotka olivat tulossa Korean merialueelle. Hän vaati kiireellistä kokousta kansallisen turvallisuusneuvoston kanssa. Japani yritti tunkeutua Corean alueelle ilman lupaa kolmannen kerran. Hän oli vakuuttunut siitä, että aikaisemmista yrityksistä käydyt neuvottelut riittivät, ja tällä kertaa niiden on otettava kantaa enemmän. Sitten hän pyysi kuningas Gonin päätöstä.

Kuningas Gon järjesti suojellakseen Japanin sodan läpikäymistä ja pysyä lujana. Viimeisten 25 vuoden aikana tämä on ensimmäinen kerta, kun kuningas Gon käyttää merivoimien pukua ja hän neuvoi Tae-eulia, ettei hän voisi lähettää häntä pois. Hän antoi hänelle henkilötodistuksen ja pyysi häntä odottamaan häntä. Tae-eul oli surullinen ja jätti hänelle hyvästit, kun hän suuntasi takaisin maailmaansa.

Korean tasavalta

Etsivä Tae-eul halasi isäänsä saapuessaan kotiin. Pitääkseen itsensä kiireisenä hän piti itsensä kiireisenä tapausten ratkaisemisessa ja rikollisten vangitsemisessa tiiminsä kanssa. Hän kuitenkin odottaa tapaamista kuninkaan ja haluaa tietää, mitä hänen maailmassaan tapahtui.

Korean kuningaskunta

Kuningas Gon on päättänyt suojella maataan. Hän astui laivaston aluksiin Corean komentajana. Kuninkaan lipun nostaminen on merkki siitä, että kuningas on aluksella ja hallitsee komentoa. Kuningas Gon valmisteli sotilaat edistyneeseen toimintaan.

Japanilainen alus jatkoi liikkumistaan ​​ja saapui jo Corean alueelle. He olivat näkyvissä King Gonin suunnassa. Kapteeni Jo oli huolissaan kuninkaan läsnäolosta ja turvallisuudesta, mutta hän neuvoi heitä keskittymään maan suojelemiseen hänen sijaansa.

Kuningas Gon käski majuri Choen olla valmiina varoituslaukauksiin. Corean laivaston suihkukoneet ja säiliöalukset etenivät hänen käskynsä kautta. Kuningas Gon jatkoi varoituslaukausten lähettämistä Japanin sotalaivaan. Muutaman minuutin kuluttua Japani lopetti purjehtimisen ja vetäytyi. King Gon tunsi olonsa helpottuneeksi, samoin kuin aluksella olleet sotilaat.

Pääministeri Koo antoi tunnustuksensa kuninkaan ponnisteluille ja antoi lehdistötiedotteen Japanille.

Lue osa 2 TÄSSÄ .