yksi(Kuva: SBS)

Viidakon laki: nollapiste on valmis tervehtimään ohjelman katsojia ja faneja aivan uudella ja entistä kiihkeämmällä selviytymistilalla.

SBS:t Viidakon laki: kotimainen painos (jäljempänä Viidakon laki ), joka aloitti lähetykset elokuussa, saa kuumaa vastakaikua ja maailmanlaajuista huomiota esittämällä uutta viidakon selviytymiskonseptia joka kausi. Tuotantoryhmä sanoi: 'Viidakon laki', joka lähetetään 24. päivänä, näyttää 'Zero Point'.

Tuotantoryhmä esitteli sitten 'Zero Point' kirjaimellisesti näyttää viidakon selviytymisen, joka on täynnä haasteita puutteen ja tyhjyyden tilassa. He lisäsivät, että näyttelijät joutuisivat selviytymään viidakossa ilman apua tai työkaluja.Tämän näyttelijät Nollapiste jakso tyydyttää katsojat vahvalla elinkelpoisuudella ja uusilla haasteilla. Päällikkö Kim Byeong Man, innostunut 'viidakon naissoturi' Park Se Ri, erittäin nopea Gary, 'luonnollinen mies' Lee Seung Yoon, 'merimies' Heo Gyeong Hwan, 'kaikkipuolinen lahjakkuus' Yun Eun Hye ja nuorin. näyttelijä Ki Hoon tervehtii katsojia omituisella viehätysvoimalla.

Aiemmassa lähetyksessä Viidakon laki: Villi Korea , voimakkaat näyttelijät, kuten Park Chan Ho, Park Se Ri, Lee Bong Won, Park Mi Seon ja Chu Seong Hun, osoittivat realistista selviytymistä katastrofeista Korean syrjäisillä alueilla.

Seuraava jakso Metsästäjä ja kokki kiinnitti katsojien huomion erikoiskonseptilla, joka esittelee parasta mahdollista ruokaa käyttämällä luonnonvaraisia ​​raaka-aineita, jotka kasvavat Etelä-Korean kauniissa luonnossa. Erityisesti jäsenten keräämät villit raaka-aineet ja niillä valmistettu upea luonnonkeittiö Chef Ji Ho Lim, 'vaeltava syöjä', toivat aisteja parantavaa ja oli mielenkiintoinen jakso.

Viidakon laki: nollapiste esitetään ensimmäistä kertaa 24.10.2020 (lauantai) klo 20.55 KST kaikessa uudessa metsän kovassa ja vieläkin holtittomassa vaarassa ilman työkaluja!