Song Seung Heon jakaa ajatuksensa työskentelystä Seo Ji Hyen kanssa, hänen unohtumattomista draamoistaan ​​ja muista(Kuva: SBS)

Heinäkuun 4. päivänä Song Seung Heon vieraili SBS:n radio-ohjelmassa 'Kim Young Chul's Power FM' ja jakoi ajatuksensa äskettäin päättyneestä hittiromanttisesta draamasta, jossa hän äskettäin näytteli, nimeltään 'Dinner Mate', hänen todellisuutensa. persoonallisuus kameran ulkopuolella ja paljon muuta!

Näyttelijä sanoi, että hänestä tuntuu, että 'Dinner Mate' alkoi vain muutama päivä sitten, mutta itse asiassa se päättyy tänään. Hän lisäsi, että he kuvasivat viimeisen jakson kaksi viikkoa sitten ulkomaisen lähetystilanteen vuoksi.

Puhuessaan pääroolistaan ​​Seo Ji Hyestä, joka näyttelee Wo Do Heeä, Song Seung Heon sanoi olevansa erittäin kaunis ja myös hyvä näyttelijä. Hän sanoo, että Seo Ji Hyellä on suurimmat silmät kaikista näyttelijöistä, joiden kanssa hän oli näytellyt, ja hän pystyi kertomaan sen itse Seo Ji Hyelle nauhoituksen aikana. Hän mainitsi myös, että hänen silmänsä ovat suuremmat kuin näyttelijä Kim Tae Heellä.Song Seung Heon jakaa ajatuksensa työskentelystä Seo Ji Hyen kanssa, hänen unohtumattomista draamoistaan ​​ja muista(Kuva : Asian Wiki | Fandom Wiki)

Song Seung Heon teki läpimurtonsa hittidraamassa Autumn In My Heart (2000), ja haastattelun aikana hän sanoi, että hänestä tuntuu kuin se olisi vasta eilen, kun hän näytteli tuossa klassisessa tv-sarjassa. Kun hän katsoi sitä, se oli itse asiassa vuoden 2000 syyskuusta. Hän oli melko järkyttynyt, kun hän tajusi näyttelevänsä 'Autumn In My Heart' -elokuvassa 20 vuotta sitten, ei 10 vuotta sitten. Hän sanoo, että aika menee todella nopeasti.

Näyttelijä piti draamaansa 'Autumn In My Heart' tämän päivän menestyksestä. Aiemmin se pystyi saavuttamaan 42 prosentin katsojamäärän. Hän sanoo, että draama motivoi häntä istumaan ja puhumaan Kim Young Chulin Power FM:ssä.

Song Seung Heon jakaa ajatuksensa työskentelystä Seo Ji Hyen kanssa, hänen unohtumattomista draamoistaan ​​ja muista(Kuva: SBS)

Song Seung Heon kertoi sitten, kuinka kiehtoi hän oli, kun korealaiset draamat alkoivat nousta kansainvälisesti. Tuolloin ulkomaalaiset eivät edes tunnistaneet häntä, mutta ihmiset ulkomailta vierailivat hänen talossaan ja toimistossaan onnistuneen draaman jälkeen. Kun Song Seung Heonilta kysytään mieleenpainuvimmasta kohtauksesta, hän vastaa kertomalla kohtauksen, jossa hän kantoi Song Hye Kyoa selässään rannalla.

Mainitessaan toisen hittidraamansa, 'East of Eden', hän oli melko järkyttynyt siitä, kuinka kuuma sää oli Hongkongissa kuvattaessa sitä siellä. Kun häneltä kysyttiin, mikä draama oli mieleenpainuvin, hän vastasi debyyttidraamaansa 'Kolme kaveria ja kolme tyttöä'. Hän kertoi kokeneensa monia vaikeuksia kuvaaessaan sitä kolmen vuoden aikana, mutta hän ei koskaan katunut sitä, koska se teki hänestä sellaisen ihmisen, joka hän on tänään.

Song Seung Heon jakaa ajatuksensa työskentelystä Seo Ji Hyen kanssa, hänen unohtumattomista draamoistaan ​​ja muista(Kuva: SBS)

Lisäksi näyttelijä mainitsi, että 'Home Alone' on TV-ohjelma, jossa hän pystyi näyttämään typerän puolensa. Hän sanoi, että hänellä on tapana sekoilla ennen vakavan kohtauksen kuvaamista, ja hän on kömpelömpi tosielämässä, varsinkin kun kyseessä ovat konetyypit.

Lopuksi hän sanoi, että useimmat ihmiset, jotka eivät tunne häntä, sanovat, että hän näyttää vanhimmalta kolmesta sisaruksesta, mutta jos ihmiset todella tunteisivat hänet, he ajattelisivat, että hän on nuorin.

Ota kiinni Song Seung Heonin tarinaan, joka on täynnä hauskaa, ruokaa ja romantiikkaa Dinner Mate -elokuvassa.