Park Myung Hoon, joka esiintyi ensimmäisen kerran BIFF-lavalla, ilmaisi kiitollisen sydämensä sanoessaan: 'Kiitos paljon.' Pystyin jatkamaan elämääni 20 vuotta. Sain jatkaa näyttelemistäni. Olin hyvin järkyttynyt ja peloissani nähdessäni sen. Olin järkyttynyt ja peloissani, mutta olin enemmän järkyttynyt, kun he julkistivat tulokset. Minulle oli ihme hetki liittyä 'Parasittiin'.

Lisäksi Park Myung Hoon kiitti faneja ja katsojia paikalla näyttelijä Lee Jung Eunista, joka ei voinut osallistua seremoniaan. Hän lisäsi: 'Annan tämän palkinnon Lee Jung Eunille, joka työskenteli kovasti.'

Samaan aikaan BIFF alkoi 3. lokakuuta ja se pidetään 10 päivän ajan Busanissa. Palkinnon jakoon osallistuvat suuret taiteilijat ja elokuvantekijät menneiden vuosien aikana tunnustettujen loistavien teosten kanssa. Festivaali näyttää elokuvia näiden 10 päivän ajan.Toisaalta useat artistit tuovat jo kotiin erilaisia ​​palkintoja, kuten Jeon Yeo Bin, joka sai 'Rookie Actress Award' -palkinnon, ja Seong Yu Binillä on myös 'Rookie Actor Award'. Lim Yoona voitti myös 'Popular Star Award' -palkinnon, joka sai äskettäin 9 miljoonaa elokuvakävijää liikkeelle elokuvaansa 'EXIT'. Yoona sanoi: 'Minulla on onnellinen kesä, koska rakastin 'EXITiä' niin paljon, että sain suosiopalkinnon. Haluan tervehtiä teitä kaikkia. Ole hyvä ja tue minua tulevaisuudessa.

Lisäksi Do Kyung Soo sai miespuolisen vastineen 'Popularity Award' -palkinnolle elokuvastaan ​​'Swing Kids'. Lisäksi Ki Joo Bong ja Jeon Do Yeon voittivat 'Paras näyttelijä' ja 'Paras naispääosa'.

Elokuvafestivaali käynnistettiin vuonna 1858, keskeytettiin 16. palkinnon jälkeen vuonna 1973 ja jatkui viime vuonna 2008 Busanin kansainvälisellä elokuvajuhlilla. Palkinnon tulosten ja näytökseen tulevan elokuvan odotusten lisäksi toimittajat, katsojat ja fanit odottivat näkevänsä vuositapahtumaan osallistuvien tähtien muotikiitoradan.