My Mister -tähti Lee Sun Kyun tekee paluun valkokankaalle laulaja-näyttelijä Jo Jung Sukin rinnalla.

Lee Sun Kyun liittyi virallisesti Jo Jung Sukiin Onnen maa

12. heinäkuuta JTBC News ilmoitti, että näyttelijä Lee Sun Kyun on jo liittynyt Onnen maa näyttelijät ja koordinoi parhaillaan tuotantotiimin kanssa. Hän työskentelee Sairaalan soittolista tähti Jo Jung Suk, joka vahvisti aiemmin osallistumisensa projektiin.

Lee Sun Kyun(Kuva: Hodu Entertainment Instagram)

Uusi tuleva elokuva Onnen maa kertoo tarinan asianajajasta, joka kamppailee pelastaakseen ihmisen, joka on sekaantunut suureen ja monimutkaiseen tapaukseen nykyaikana. Kyseessä on uusi projekti Naamiaiset ohjaaja Choo Chang Min.Lee Sun Kyunin odotetaan esittävän sotilaan roolia, joka sotkeutuu järkyttävään tapaukseen, joka huolestutti ihmisiä nyky-yhteiskunnassa. Lisätietoja tulevan elokuvan lopullisista näyttelijöistä ei ole vielä julkistettu.

Jo Jung Suk of Hospital Playlist 2 Still(Kuva: tvN:n virallinen Twitter)

Lue myös: Jo Jung Suk vahvistaa roolinsa tulevassa elokuvassa 'Nation of Happiness'

Lee Sun Kyunin ja Jo Jung Sukin fanit odottavat jo uutta projektiyhteistyötään.

Toisaalta, Onnen maa on tarkoitus aloittaa kuvaukset kesällä 2021. Sen tuottavat Papa's Film ja Oscar10studio, ja NEW viihdeyhtiö vastaa elokuvan levittämisestä.

NEW viihdeyritys on yksi menestyneistä ja luotetuista sisällönjakelijoista Etelä-Koreassa. Itse asiassa jotkut heidän aiemmista elokuvaprojekteistaan, kuten Ihme solussa nro 7 ja Hulluus tulee espanjalaisia ​​ja Hollywood-sovituksia.

Jos unohdat sen: Hit korealainen elokuva 'Miracle in Cell No.7' saada espanjalainen uusintaversio

Tohtori Brain Tulee Lee Sun Kyunin draaman paluu

Lee Sun Kyun(Kuva: Hodu Entertainment Instagram)
Parasite-näyttelijä Lee Sun Kyun ja Jo Jung Suk näyttelevät uudessa elokuvassa 'The Land of Happiness'

Koska näyttelijä Lee Sun Kyun saa jatkuvasti kiitosta yleisöltä Parasite-elokuvan menestyksestä, jossa hän on mukana, Lee Sun Kyun on työskennellyt kolmen suuren projektielokuvan parissa, kuten Tappava romanssi ja Hiljaisuus. Hän palaa myös pienellä näytöllä Apple TV:n alkuperäissarjan kanssa Tohtori Brain.

Saatat myös pitää: Lee Min Ho, Kim Soo Hyun ja muut dominoivat online-suoratoistosivustoja tänä vuonna 2021

Tarina keskittyy aivotutkijan matkaan, joka on pakkomielle uudesta teknologiasta, joka voi päästä käsiksi jonkun aivoissa olevan muistoihin ja tietoisuuteen. Tohtori Brain on hänen ensimmäinen sarjansa vuonna 2021 Syyttäjän päiväkirja 2020.

Samaan aikaan hänen tuleva kollegansa Jo Jung Suk työskentelee parhaillaan käynnissä olevan draamansa parissa Sairaalan soittolista 2.

Mitä voit sanoa tästä tulevasta näyttelijöiden Lee Sun Kyunin ja Jo Jung Sukin elokuvaprojektiyhteistyöstä? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenteissa!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Shai Collins.