'Endless Love' Jung Kyung Ho valehteli Ryu Soo Youngille, että hän oli Hwang Jung EUm:n lapsen isä.

SBS:n viikonloppudraama 'Endless Love' lähetettiin 17. elokuutath, Han Kwang Chul (soitti Jung Kyung Ho) alkoi sanoa kovia sanoja Han Kwang Hoonille (soitti Ryu Soo Young).

Tänä päivänä Han Kwang Hoon näki uutisartikkelin, että Suh In Ae (näytteliä Hwang Jung Eum) oli raskaana Han Kwang Chulin lapsen kanssa. Myöhemmin Han Kwang Hoon soitti Suh In Ae:lle. Han Kwang Hoon sanoi: 'Sitten haluat minun uskovan, että uutisartikkeli on totta, eikö niin? Tarkoitatko todella, että In Ae on raskaana lapsesi kanssa? Mitä In Aelle oli tapahtunut?'Tässä jaksossa In Ae oli nähnyt Kwang Hoonin päästyään pois vankilasta. Heti kun hän näki hänet, hän alkoi itkeä ja vuodattaa kyyneleitä sanoen: 'Halusin vain nähdä sinut uudelleen. Nyt ainoa henkilö, johon minun täytyy uskoa, olet sinä. Hän vuodatti nämä kyyneleet kiinni ainoassa henkilössä, josta Kwang Chul välitti. Hän oli luopunut kaikesta omaisuudestaan ​​ja arvoesineistään yrittääkseen pelastaa In Aen vankilasta, koska hän oli alkanut todella ja vilpittömästi välittää hänestä.

Endless Love on SBS-draama, joka käsittelee hahmojen elämää 70-luvulta nykypäivään. Se osoittaa, kuinka kolmen ihmisen unelmat kietoutuvat heidän yksilöllisiin kunnianhimoisiinsa ja romantiikkaan. Lee Hyeon Jik on tuottaja ja kirjoittaja on Na Yeon Sook.