Järkyttynyt ja epäuskoinen puhelin sisälsi kuvia hänen miehensä Lee Tae Ohista ystäviensä ja tuntemattoman naisen kanssa lomakeskuksessa. The World of The Married -sarjan toisessa jaksossa Ji Sun Woo huomasi, että hänen lähimmät ystävänsä ovat olleet tietoisia hänen miehensä salasuhteesta. Hän tunsi itsensä petetyksi ja loukkaantuneeksi. Sitten hän tunnisti nuoren naisen Yeo Da Kyungiksi, hänen kärsivällisen ja varakkaan liikemiehensä tyttäreksi.

Koko perhe osallistui Tae Ohin juhliin. Sun Woo tuijotti Da Kyungia kaukaa. Hänajatteli tappavansa miehensä, mutta hänen poikansa ymmärsi hänet ja heräsi hänen mielikuvituksestaan. Hän jatkoi juhlaa ja valmisteli kakun Tae Ohille. Syntymäpäiväpuheessaan Tae Oh tunnusti kaikki heidän vieraansa. Hän kiitti myös vaimoaan Sun Wooa tapahtuman järjestämisestä

Puheensa lopussa hän sanoi hänelle 'rakastan sinua', ja kaikki hurrasivat. Sun Woo lähestyi Tae Ohia keskeltä ja suuteli häntä. Da Kyung näki avioparin eleen ja kääntyi ympäri. Sun Woo tunsi olonsa sairaaksi kaikesta, mikä katosi vain päivässä, joten hän lähti kotiin aikaisin jättäen Tae Ohin vierailijoiden ja heidän poikansa Lee Joon Youngin kanssa.Sun Woon ollessa poissa tämä antoi Tae Ohille mahdollisuuden puhua Da Kyungin kanssa. He tapasivat puutarhassa Da Kyungin ollessa järkyttynyt Tae Ohin viestistä vaimolleen. Hän kuitenkin selitti tehneensä väärennettyjä toimia osoittaakseen ihmisille ja Sun Woolle välittävänsä. Da Kyung uhkasi häntä lopettamaan avioliittonsa tai muuten hän tekisi sen itse. Tae Oh suostutteli Da Kyungin antamaan hänelle aikaa. Hän ojensi hänen puoleensa ja antoi Da Kyungille intiimin suudelman.

Saavuttuaan huoneeseensa Sun Woo otti matkalaukun ja pakkasi kaikki Tae Ohin vaatteet. Hän aikoi saada Tae Ohin poistumaan kotoa. Hänen mieleensä tuli monia asioita. Yhtäkkiä Joon Young saapui Sul Myung Sookin kanssa. Joon Young meni huoneeseensa ja nukahti.

Sun Woo kohtasi Myung Sookin hänen tiedostaan ​​Tae Ohin salasuhteesta ja huusi hänelle, koska tämä ei kertonut hänelle totuutta. Myung Sook pyysi anteeksiantoa, mutta turhaan ja sai hänet lähtemään. Hän meni Joon Youngin huoneeseen ja muisti, että hän halusi viettää baseball-leirinsä isänsä kanssa. Sun Woo tunsi olonsa hämmentyneemmäksi, onnistuiko hän potkimalla Tae Ohin ulos talosta vai ei. Tae Oh saapui myöhään illalla humalassa ja meni suoraan nukkumaan nukkumaan.

Seuraavana aamuna Sun Woo valmisti aamiaisen ja tervehti Tae Ohia. Hän ei maininnut tietävänsä hänen suhteestaan. Hän antoi pojan nauttia toiminnasta isänsä kanssa. Sun Woo meni töihin, kun taas Tae Oh seurasi poikaansa yön yli pesäpalloleirille.

Myöhemmin iltapäivällä Sun Woo vastaanotti klinikoilleen uuden potilaan, ei kukaan muu kuin miehensä rakas Da Kyung. Hän pyysi lääkärin kuulemista. Sun Woo oli yllättynyt tavattuaan hänet, mutta hän teeskenteli, ettei hän tiennyt mitään Da Kyungin suhteesta miehensä kanssa. Myung Sook näki Da Kyungin menevän sisään Sun Woon klinikalle.

Da Kyung kertoi, että hän on tuntenut olonsa sairaaksi, heikoksi, hänellä ei ole ruokahalua ja että hänen vartalonsa särkee. Sun Woo otti verinäytteen tarkistaakseen mahdolliset infektiot ja pyysi häntä virtsakokeeseen. Sun Woo kysyi Da Kyungilta, onko hän seksuaalisesti aktiivinen ja näkeekö hän ketään tällä hetkellä. Da Kyung vahvisti olevansa suhteessa naimisissa olevan miehen kanssa. Sun Woo hillitsi itsensä ja jatkoi muistiinpanojaan. Da Kyung jatkoi, että miehen vaimo ei tiedä heidän suhteestaan.

Sun Woo nousi seisomaan ja teki raskaustestin Da Kyungin virtsasta, ja se osoittautui positiiviseksi. Hän tunsi itsensä järkyttyneeksi. Hän kertoi Da Kyungille raskaudestaan. Da Kyung oli hämmästynyt ja meni ulos puhumaan gynekologille. Myung Sook meni Sun Woon toimistoon ja kertoi, että Da Kyung pyysi aborttia.

Tae Oh ja Joon Young palasivat baseball-leiriltä. Sun Woo kypsensi pihviä illalliseksi ja keskusteli iloisesti baseballista perheensä kanssa.

Seuraavana aamuna Sun Woo odotti Tae Ohia aamiaiselle. Hän kohtasi hänet tämän suhteen, mutta hän vain kielsi sen, kunnes Myung Sook, gynekologi, otti yhteyttä Tae Ohiin ja kertoi hänelle, että Da Kyung on raskaana.

Tae Oh lähti heidän talostaan ​​ja kertoi Sun Woolle, että siellä oli kiireellisiä asioita.