Mandy Moore on muuttanut aviomiehestään Ryan Adamsista, josta hän erosi vuoden alussa, sillä hän seurustelee nyt Dawesin keulahahmon Taylor Goldsmithin kanssa.

'Candy'-laulaja, joka erosi aviomiehestään Ryan Adamsista lähes kuuden vuoden avioliiton jälkeen viime tammikuussa, on viettänyt aikaa Dawesin laulaja Taylor Goldsmithin kanssa, ja lähde kertoo Us Weeklylle, että he seurustelevat. sanoi .

Mandy Moore vahvisti myös seurustelevansa Taylor Goldsmithin kanssa Instagram-postauksessa, jossa Dawesin laulaja voidaan nähdä kumartuneena Scrabble-laudan yllä. Hän kirjoitti: 'Takaisin viime viikkoon, kun 52 pisteen sanani hämmensi meitä molempia. #fbf.'Hashtag tarkoittaa Flashback Friday -perjantaita.

Ennen kuin Mandy Moore meni naimisiin Ryan Adamsin kanssa, hän seurusteli aiemmin Andy Roddickin ja Wilmer Valderraman, The 70s Show -näyttelijän ja Demi Lovaton nykyisen poikaystävän, kanssa. Hän seurusteli myös Scrubsin Zack Braffin kanssa.

Peoplen mukaan tämän vuoden tammikuussa avioerohakemuksen jättänyt Mandy Moore erosi Ryan Adamsin kanssa.

Lähde väitti: 'Hän meni naimisiin niin nuorena, ja vaikka ikäero ei ollut valtava, se oli silti vaikeaa suhteelle. He olivat vain kaksi hyvin erilaista ihmistä. Hän on niin introvertti, eikä hän ehkä halua elämäänsä siellä joka päivä, mutta hän on niin suloinen, ystävällinen ja sosiaalinen. Täydelliset vastakohdat.'

Music News antoi myös toisen vihjeen, joka näyttää tukevan sitä, että Mandy Moore ja Taylor Goldsmith seurustelevat.

Artikkeli jatkui: 'Mandy on havaittu useissa Dawesin viimeaikaisissa näytöksissä. Muutama päivä sitten hän myös jakoi kuvia yhtyeen esiintymisistä Minneapolisissa ja Fargossa, molemmissa suurimmissa kaupungeissa Keskilännen alueella Yhdysvalloissa.

'Tangled' ääninäyttelijä Mandy Moore ja Dawesin keulahahmo Taylor Goldsmith eivät ole vielä antaneet lausuntoa, joka vahvistaa tiedot heidän seurustelemisesta.