Kun Meteor Garden -kuume iski Kaakkois-Aasian alueelle, fanit tulevat rakastamaan tätä. Meteor Gardenin 'Dao Ming Si' Jerry Yan esittää Lupinen vihollista tulevassa Live-Action Lupin III -elokuvassa!

Anime News Network raportoi, että live-action Lupin III -elokuvan tarina seuraa Lupinea ja hänen rikoskumppaneitaan ennen kuin heistä tuli jengi. He soluttautuvat Navaronen arkin, jättimäisen linnoituksen kaltaisen kassakaapin, korkeaan turvaan ja vaativat Cleopatran karmiininpunaista sydäntä. Sanotaan, että jokainen, joka omistaa tämän aarteen, 'yhdistää maailman'.

Elokuvan pääosissa ovat Tadanobu Asano etsivä Kōichi Zenigata, Gou Ayano Goemon Ishikawa, Shun Oguri Lupinina, Tetsuji Tamayama Daisuke Jigenina ja Meisa Kuroki Fujiko Minena. Alkuperäistä hahmoa, Lupinin vihollista Michael Leetä, esittää Jerry Yan Meteor Gardenista ja F4:stä. Muita näyttelijöitä ovat eteläkorealainen näyttelijä Kim Joon (eteläkorealainen Hana Yori Dango) ja thaimaalainen näyttelijä Thanayong Wongtrakul (The Man from Nowhere).

Anime News Network totesi myös, että Oguri harjoitteli 10 kuukautta kepillä ja laihtui roolista noin 18 kiloa. Hän käyttää Lupin III:n suosikki Walter P38:aa, kun taas Tamayama kantaa tuttua Smith & Wesson Model 19 Combat Magnumia Jigeninä. Kuroki suoritti omia lankatemppujaan Fujikona.

Lupin III:n ensimmäinen live-action-sovitus neljään vuosikymmeneen alkaa 30. elokuuta. Elokuvan kuvaukset aloitettiin 3. lokakuuta ja pääkuvaukset päättyivät 26. joulukuuta. Tuotanto kuvattiin Japanissa, Thaimaassa, Hongkongissa, Singaporessa ja Filippiineillä.