'Modern Farmer', k-draama pettyneestä bändistä, joka yrittää elää maalaiselämää, alkaa tänä viikonloppuna. Draama, jonka pääosissa nähdään FT Islandin Lee Hongki, Park Min Woo, Lee Si Un, Lee Ha Nui ja Kwak Dong Yeon, on viimeisin k-draamaperintö yhtyeen pojista.

Tässä draamassa loppuun palanut rockbändi Excellent Souls muuttaa maalle uuteen elämään. Se ei ole vain ensimmäinen esitys epäjumalista tai ainoa draama, jossa epäjumalat esittävät epäjumalia; Se ei ole edes Lee Hongkin ensimmäinen k-draamarooli idolina. Mutta se on okei, koska bändeistä kertovat k-draamat ovat yleensä viihdyttävää katsottavaa.

Tässä on muutamia muita k-draamoja, jotka osuvat musiikin ystäville.'Minun rakastettava tyttöni': Tämä parhaillaan käynnissä oleva draama, jonka pääosissa on tosielämän idoleja, jotka näyttelevät idolien rooleja, näyttää joitain viihdeteollisuuden synkempiä puolia. Siellä on paljon puukotusta ja kilpailua. Mutta Rain, f(x)'s Krystal Jung ja Infinite's L ja Hoya luovat uskottavia musiikkihahmoja, jotka auttavat toisiaan luomaan hittejä.

'Sinä olet kaunis': Lee Hongkin ensimmäinen rooli idolina oli tässä tarinassa Park Shin Hyen esittämä nunna, joka teeskenteli olevansa Jang Geun Sukin ja Jung Yong Hwan yhtyeen jäsen. He kaikki soittavat musiikkia ja loivat niin miellyttävän ryhmän ANJELLiin, että draaman fanit halusivat heidän jatkavan esiintymistä yhdessä.

'Heartstrings': CNBluen Jung Yong Hwa soitti myös muusikkoa tässä draamassa. Park Shin Hye soittaa perinteisen korealaisen musiikin opiskelijaa, joka ihastuu rokkarilohuihinsa.

'Mary Stayed Out All Night': Jang Geun Suk näytteli indie-rokkaria tässä draamassa. Hän asuu graffiteilla koristetussa autotallissa, jota hänellä ei ole varaa lämmittää, mutta se ei haittaa, koska hän elää musiikkinsa puolesta. Sitten hän tapaa Moon Geun Youngin hahmon ja saa puheen, että hän teeskentelee menevänsä naimisiin tämän kanssa.

'Shut Up Flower Boy Band': 'My Lovable Girl' ei myöskään ollut L:n ensimmäinen kerta, kun hän soitti idolia. Hän oli kukkapoikabändin jäsen, joka valittiin todennäköisimmin menestymään idoliharjoittelijana. Tässä bändissä näytteli myös uusi romcom-kuningas Sung Joon. Muita bändin jäseniä olivat Lee Hyun Jae indie-yhtyeestä Mate sekä Superstar K -kilpailijat Kim Ye Rim ja Kim Min Suk.

'The Woman Who Still Wants To Marry': Tämän draaman suhde alkaa, kun Park Jin Heen näyttelemä sankaritar katkaisee Kim Bumin soittamalle muusikolle kuuluvan kitaran sointuman. Hänen uutislähettäjähahmostaan ​​tulee lopulta suositun indie-bändinsä ykkösfani.