Toinen A-listan näyttelijä, Moon Chae Won, saattaa saada draaman paluun tänä vuonna!

Lue artikkeli saadaksesi lisätietoja hänen mahdollisesta pienen näytön palautuksesta.

Moon Chae Woo näyttelee mahdollisesti Webtoon-pohjaisessa draamassa 'Things Have Fallen Off'

Urheilu Soulissa totesi 17. maaliskuuta, että Moon Chae Won seurustetaan johtamaan tulevaa draamaa 'Things Have Fallen Off', joka tunnetaan myös nimellä 'Falling Out'.Webtoon-pohjainen draama 'Things Have Fallen Off' kuvaa tarinaa naisesta, joka kävi läpi muistoja entisen poikaystävänsä kanssa ylösalaisin. On sanottu, että uusi draama on 'About Time' -elokuvan korealainen versio. Webtoonissa pariskunta erosi tylsyydestä ja löytää eron merkityksen matkustaessaan ajassa taaksepäin.

Kuu Chae voitti(Kuva: NAMOO Actors virallinen Instagram)

SAATTAA OLLA KIINNOSTUNA:LOOP: Tässä ovat tämän viikon uudet, nykyiset K-draamat - Jin Goon 'A Superior Day' -elokuvasta 'Thirty-Nine' -sarjan paluuseen

Raportin lisäksi Moon Chae Wonin mahdollisen draaman odotetaan muistelevan niitä, jotka olivat läheisiä, mutta unohtivat rakkautensa toisiaan kohtaan.

'Things Have Fallen Off' -tuotanto ei ole vielä ilmoittanut draaman kuvausjakson alkamisesta ja näyttelijöistä, jotka liittyvät johtoon.

Flower of Evil -näyttelijälle tarjottiin nuorena menestyneen mutta työnarkomaanin sisustussuunnittelijan Ji Wonin roolia. Hänellä on erinomaiset suunnittelutaidot, eikä hän haluaisi satuttaa muita tavoitteensa vuoksi. Ainoa asia, josta hän välittää ennen, on hänen poikaystävänsä.

SINUA SAATTAA KIINNOSTA: Moon Chae Won allekirjoitti eksklusiivisen sopimuksen Shin Hye Sunin viraston YNK Entertainmentin kanssa

Kuu Chae voitti(Kuva: YNK Entertainmentin virallinen Instagram)

Vaikka he olivat jo eronneet, heidän polkunsa risteävät ja jäävät aikamatkan loukkuun muistellakseen ja arvioidakseen menneisyyttään.

Lisäksi JTBC Studio ja Content Creative Group Moon vastaavat draaman tuotannosta. Ohjaaja Han Yoon Sun ohjaa ja kirjoittaa Thing Have Fallen Off -elokuvan käsikirjoituksen.

LUE MYÖS: Kim Hye Soo, Kim Moo Yeolin 'Juvenile Justice' hallitsee edelleen Netflixin globaaleja listoja

Kuu Chae voitti(Kuva: YNK Entertainmentin virallinen Instagram)

SAATAT MYÖS PITÄÄ: Päivän tunnelman näyttelijäpäivitys 2021: Missä Moon Chae Won ja Yoo Yeon Seok ovat nyt? Tutustu heidän uusimpiin projekteihinsa

Jos Mood of the Day -tähti hyväksyy tarjouksen, se on hänen ensimmäinen draamansa kahden vuoden jälkeen.

YNK Entertainment pudottaa uusia profiilikuvia Moon Chae Wonista

Marraskuussa 2021 Moon Chae Won jätti Namoo Actorsin ja allekirjoitti eksklusiivisen sopimuksen YNK Entertainmentin, Shin Hye Sunin ja Chae Jong Hyeopin toimiston kanssa.

Sillä välin hänen 'Fower of Evil' -sarjan näyttelijä Lee Joon Gi tekee paluun tänä vuonna 2022 laillisella toimintasarjalla 'Again My Life'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut YNK, IOK-yhtiö (@ynkentertainment)

JOS SINÄ MISSAT SE: 'Again My Life' -päivitys: Lee Joon Gi on nerokas syyttäjä uudessa draamassa

Mitä mieltä olet Moon Chae Wonin mahdollisesta draaman paluusta? Jaa kommenttisi kanssamme!

Vieraile KDramastarsissa saadaksesi lisää korealaisia ​​draama-, elokuva- ja julkkispäivityksiä.

Shai Collins kirjoitti tämän. KDramastars omistaa tämän artikkelin .