MTV Video Music Awards 2014 -tiimi on julkistanut uuden kategorian! Sivulta saadun raportin mukaan MTV.com , tämän vuoden VMA:illa on ylimääräinen palkinto 'Parhaasta sanoituksesta', ja ehdokkaita ovat muun muassa Demi Lovato ja Austin Mahone.

Demi Lovato ja Austin Mahone kohtaavat vastakkain Katy Perryn, 5 Seconds Of Summerin ja Ariana Granden kanssa yhteiskunnan äänestetyssä Best Lyric VMA -kategoriassa.

Raportin mukaan MTV Video Music Awards 2014 -palkinnon lisäkategoria on tarkoitettu artisteille, jotka ovat tehostaneet lyyristä videopeliä vuonna 2014.Demi Lovato on ehdolla 'Really Don't Care' -videostaan. Austin Mahoney teki 70-luvun takaiskun kappaleella 'MMM Yeah'.

Muita parhaan sanoituksen palkinnon ehdokkaita ovat Katy Perry elokuvasta 'Birthday', 5 Seconds Of Summer elokuvasta 'Don't Stop' ja Ariana Grande elokuvasta 'Problem'.

Fanit voivat äänestää Best Lyric Award -palkintoa käyttämällä Twitterissä, Instagramissa ja Vinessä nimettyjä hashtageja: #vote5sos, #votearianagrande, #voteaustinmahone, #votedemilovato ja #votekatyperry.

Raportin mukaan artisteja, jotka on vahvistettu esiintymään musiikkikanavan vuotuisessa palkintoshowssa, ovat Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer, Maroon 5 ja Iggy Azalea.

Pop- ja R&B-diiva Beyonce vahvistettiin myös äskettäin esiintyvän MTV Video Music Awards 2014 -gaalassa. Hän saa erityisen elämäntyötunnustuksen, Michael Jackson Video Vanguard Award -palkinnon, joka on myönnetty aiemmissa VMA-kilpailuissa artisteille, kuten Justin Timberlakelle ja Janetille. Jackson.

Fanit voivat saada MTV Video Music Awards 2014 -tapahtuman 24. elokuuta sunnuntaina klo 9/8c ET. Tämän vuoden VMA-tapahtumat pidetään Forumissa Inglewoodissa, Kaliforniassa.

Mukaan L.A. Times Tämän vuoden VMA:t ovat ensimmäinen foorumista lähetettävä palkintoshow sen jälkeen, kun se avattiin uudelleen aiemmin tänä vuonna Madison Square Garden Co:n 100 miljoonan dollarin uudistuksen jälkeen.

Fanaatikot voivat myös saada uusimmat päivitykset kaikilta suosikki VMA-artistiltaan MTV Artists -sovelluksesta.