Jokainen kuukausi on rakkauskuukausi, kunhan katsot oikeaa romanssidraamaa!

On jotenkin maagista, kuinka jokainen meistä eri puolilla maailmaa asuvat ovat yhteydessä ja kiinnostuneita korealaisesta sisällöstä. Joskus haluamme lopettaa katsomisen, mutta etsimme lisää jaksoja ja sarjoja katsottavaksi.

Fangirlingin jatkuessa tässä on luettelo romanttisista korealaisista verkkodraamista, joita sinun kannattaa aloittaa tänään!'Olla positiivinen'

EXO-jäsen Kyungsoo on vihdoin erotettu armeijasta. Ja nyt, kun hän on palannut, sinulla on myös mahdollisuus katsoa hänen romanttinen komedia lyhytsarja nimeltä 'Be Positive'.

Se kertoo tarinan Hwan Dongista (Kyungsoo), joka valmistautuu ahkerasti elokuva-alan valmistumisprojektiinsa ja haluaa tulevaisuudessa ohjaajana. Mutta kun hän kamppailee täyttääkseen vaatimuksensa, hän pyytää apua entiseltä tyttöystävältään Bang Hye Jungilta (Chae Seo Jin) näyttelemään pääosaa projektissaan.

'A-TEEN'

Tämä keskittyi teini-ikäisten huoliin ja rakkaustarinoihin. He kokevat paljon valmistautuessaan SAT:iin (opiston pääsykoe) tässä sarjassa. Näiden teini-ikäisten kypsyys näkyy heidän voittaessaan pelkonsa ja pyrkiessään haluamaansa elämään. Voit katsoa sen 1. ja 2. kauden!

Ehdottomasti pakko katsoa web-draamoja. Yhdessä toisen kauden pääpareista (APRILin Naeun ja Golden Childin Bo Min) on paljon sydäntä räjähtäviä kohtauksia, ja myös muut hahmot olivat viihdyttävää katsottavaa, kun he kuvaavat teini-iän puhtaita ja aitoja rooleja.

'Näen MBTI:si'

Tuoreena listalta on tulossa verkkodraama, jossa pääosissa on The Boyz's Hyunjae ja kaunis malli Choi Yeon Soo. 'I Can See Your MBTI' on SBS Entertainmentin uusin teinien romanttinen draama. Siinä puhutaan aiheesta MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), suosittu persoonallisuustesti Z-sukupolven keskuudessa.

Näen MBTI:si(Kuva: SBS Entertainment)

Katsojien tulee odottaa innolla pääjohtojen kemiaa ruudulla. Tämä merkitsee myös Hyunjaen näyttelijändebyyttiä!

Lue myös: Boyz Hyunjae ja Choi Yeon Soo näyttelevät pääosia uudessa verkkodraamassa 'I Can See Your MBTI'

'Lähikauppa Fling'

Näitä tähtiä täynnä olevia verkkodraamoja on varmasti hauska katsoa. Jotkut suosikkiidoleistasi olivat osa tätä verkkosarjaa. Alkaen AB6IX:n Kim Dong Hyunista, Golden Childin Jaehyunista, VICTIONin Subinista ja PENTAGONin Wooseokista. He näyttelevät pääosissa miespääosassa ja näyttelijä Choi Ji Soo naispääosassa. Tulet varmasti nauttimaan tämän suloisen mutta kaoottisen draaman katsomisesta!

'Yksi hieno viikko'

Pääosissa Lovelyzin Jisoo Da Eunina ja entisen MYTEENin Shin Jun Seop Han Jung Woona. Tämä verkkodraama antaa sinulle paljon perhosia vatsassa katsoessasi. Han Jung Woon suloisten eleiden lisäksi Da Eunille tämä sarja kertoo sinulle enemmän idolina olemisen elämän kamppailuista. Siellä on myös jännittäviä kohtauksia, joita voit odottaa näkeväsi! 'One Fine Week' on katsomisen arvoinen, jos etsit vangitseva rakkaustarina.

Nämä ovat vain muutamia vanhoja ja uusia verkkodraamoja, joita voit katsella milloin tahansa ja missä tahansa. Näiden sarjojen kautta tunnet sellaisen rakkauden, jota vain tällainen sisältö voi antaa sinulle. Joten sinun on parasta aloittaa katsominen nyt!

Lue myös: Park Seo Joon, Cha Eun Woo ja muita: Sarjakuvan kaltaiset näyttelijät ovat seuraava iso asia K-Drama-skenessä

Lue myös: Kim Doyeon ja Kim Minkyu joutuivat ainutlaatuiseen romanssiin Pop Out Boyssa

Minkä näistä verkkonäytelmistä haluaisit katsoa? Kerro meille kommenteissa!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus: Shai Collins.