Tony-voittaja Laura Benanti on pyydetty liittymään Nashvillen näyttelijöihin tällä kaudella, ja hän esittää Sadie Stonen roolia.

'Nashvillen' tekijät ovat vahvistaneet, että Benanti ei ole vain tämän kauden uusin ääni, hän on myös yksi ääni, joka vangitsee luonnostelevan levyjohtajan Jeff Fordhamin sydämen ja huomion.

Show-juoksija Dee Johnson kertoi Sadien hahmosta ja hänen suhteestaan ​​Raynaan.

'Sadie on joku, joka päätyy Raynan tutkalle. He pitävät yhteyttä tällä alalla naisina, joilla ei ole esimerkiksi Raynan ja Julietten matkatavaroita... Se on mielenkiintoinen ystävyys, jonka näemme kehittyvän', Johnson kertoi. TV-linja .

Samaan aikaan Nashvillen kauden ensimmäisestä jaksosta otettuja kuvia on myös julkaistu, Spoilerit opas raportoitu.

Yhdessä kahdesta kuvasta Stone kuvattiin Fordhamin kanssa. Kaksikko katseli Stonen puhelinta. Yllättävää kyllä, Fordhamin kasvoilla on hymy.

Toisessa kuvassa Stone nauttii ajastaan ​​baarissa, aivan yksin. On epäselvää, tapasivatko hän ja Fordham ensimmäisen kerran siellä vai ei, mutta molemmissa kuvissa olevan pukeutumisensa perusteella se näyttää erittäin todennäköiseltä.

'Nashville'-kausi 3 aloittaa kauden ensimmäisen jakson tulevana lokakuun 1. päivänä ja sen nimi on 'How Far Down Can I Go'. KSiteTV huomioitu.

ABC on myös julkistanut virallisen kuvauksen ensimmäisestä jaksosta, jossa lukee: 'Kun Willin debyyttialbumi nosti Raynan toiselle sijalle, hän on päättäväisempi kuin koskaan tehdä Highway 65:stä ja hänen levystään hitti.' Hän vuorostaan ​​päättää etsiä uusia ja odottamattomia julkisuuden tilaisuuksia, kuten vierailun Good Morning America -tapahtumaan, jossa hänen ystävänsä Luke Bryan yllättää hänet lavalla.