Han So Hee todistaa monipuolisuutensa näyttelijänä Netflix-sarjassa 'My Name' yhdessä Ahn Bo Hyunin ja Park Hee Soonin kanssa.

Nuoresta rakastajatarsta Seo Da Kyungista The World of Married -elokuvassa vanhempi taideopiskelija Yoo Na Bi -elokuvassa 'Kuitenkin', jonka suhteen tila on melko monimutkainen, 26-vuotias kaunotar muuttuu ällöttäväksi päähenkilöksi nimeltä Yoon. Ji Woo.

Erittäin odotettua toiminnantäyteistä sarjaa ohjaa ei kukaan muu kuin Kim Ji Min, joka on nero 'Valehtelija ja hänen rakastajansa' ja 'Laittoman lakimiehen' takana yhdessä käsikirjoittaja Kim Ba Da:n kanssa.Han So Heen uudessa Kdramassa hänen hahmonsa yhdistetään Etelä-Korean suurimpaan huumejärjestöön, jota johtaa Choi Moo Jin, jota näyttelee Park Hee Soon.

Ji Woo päätti liittyä syndikaattiin löytääkseen syyllisen, joka tappoi hänen isänsä, tarkoituksenaan kostaa hänen julma kuolemansa.Toivessaan saada katkeransuloinen kostonsa hän soluttautuu poliisiin uudella nimellä ja hämmästyttää katsojat vaikuttavilla taistelutaidoillaan.

Kiehtovan tarinan ja Han So Heen sukeltaessa haastavampiin rooleihin, tässä on kolme keskeistä kohtaa, joita odottaa tulevassa Netflixin 'My Name' -elokuvassa.

Vahva naispää

Han So Hee - Nimeni edelleen(Kuva: Netflix Korea Instagram) Han So Hee My Name Nimeni(Kuva: Netflix Korea Instagram) Han So Hee My Name

'My Name' keskittyy pääasiassa naispuolisen päähenkilön kostoon sen jälkeen, kun hän oli nähnyt rakkaansa tuhoisan kuoleman.

Netflix-sarjassa on värikästä ja intensiivistä toimintaa, jonka odotetaan olevan tarinan ydin.

Koska tämä on Han So Heen ensimmäinen toiminta Kdrama debyyttinsä jälkeen, hän epäilemättä osoitti muodonmuutostaan ​​ja joustavuuttaan näyttelijänä.

LUE LISÄÄ: 'My Name' näyttelijät Han So Hee, Ahn Bo Hyun ja Park Hee Soon puhuvat hahmoistaan ​​ja haasteistaan ​​tulevassa Netflix-sarjassa

Äskettäin pidetyssä lehdistötilaisuudessa eteläkorealainen kaunotar paljasti, että hän käy läpi tiukan kamppailulajitreenin ja 'sijoitti paljon aikaa' antaakseen oikeutta luonteelleen.

Lisäksi hän myönsi, että hän tunsi 'painetta' näytellä toimintasarjassa.

Silti näyttää siltä, ​​​​että hän teki roolinsa salaisena agenttina Netflixin julkaisemien still-kuvien ja teasereiden perusteella.

Jännittäviä toimintakohtauksia

(Kuva: Netflix Korea virallinen Instagram) Ahn Bo Hyun My Name (Kuva: Netflix Korea) Park Hee Soon My Name

Han So Heen lisäksi miespuoliset tähdet, kuten Ahn Bo Hyun ja Park Hee Soon, sanovat, että temput olivat haastavia.

Yumi's Cells -näyttelijä kertoi, että jokainen näyttelijä käytti intensiivistä taisteluharjoittelua.

Sama koskee kaksinkertaista Baeksang Artsin voittajaa, joka ylisti sitä, että tuotantotiimi ja näyttelijät 'eivät luota paljoa köysiin tai tietokonegrafiikkaan', hän sanoi ja lisäsi, että toimintakohtaukset 'esittelevät todellista taistelua'.

Kiinnostava ja mukaansatempaava tarina

(Kuva: Netflix Korea) Han So Hee My Name

Näyttelijän muodonmuutosta ja räjähtäviä temppuja lukuun ottamatta 'My Name' -elokuvalla on ainutlaatuinen ja kiehtova juoni, joka asettaa katsojat istuinten reunaan.

Naispuolisella päähenkilöllä ei ollut muuta tapaa seurata isänsä polkua saadakseen selville, joka oli hänen kuolemansa takana.

'Kuitenkin'-tähdelle hän mainitsi, että käsikirjoitusta lukiessaan hän 'näki epätoivon' Yoon Ji Woon hahmosta.

Myös Ahn Bo Hyun jakoi saman kannan, mikä viittaa siihen, että hän on halunnut tehdä genren.

'Luin käsikirjoituksen ja rakastuin', hän sanoi ja lisäsi: 'Halusin tehdä jonakin päivänä action noirin ja lopulta tulin tekemään sellaisen.'

'My Name' -julkaisupäivä on 15. lokakuuta yksinomaan Netflixissä.

JOS MISSAT:Han So Hee taistelee roistoja vastaan ​​My Name -tiiserissä

KDramastars omistaa tämän artikkelin

Käsikirjoitus: Geca Wills