Nina Dobrevin ja Ian Somerhalderin eron jälkeen kaksi vuotta sitten, The Roommate -tähden huhutaan jättävän The Vampire Diaries -ohjelman, jos hänen entinen poikaystävänsä ja näyttelijänä uusivat sopimuksensa. Huhut ovat myös, että 'The Anomaly' -näyttelijä on vastuussa väitetystä Nina Dobrevin alastonkuvavuodosta, joka on kiertänyt internetissä.

Sivulta saadun raportin mukaan Julkkisten pesula, Nina Dobrev eroaa TVD:stä, jos hänen entinen poikaystävänsä uusii sopimuksensa ensi kaudella. Raportissa väitettiin myös, että 'Perks of Being a Wallflower' -tähti palaa 'The Originals' -sarjaan.

Raportti levitti huhuja, että suurin osa näyttelijöistä on allekirjoitettu vain kuuden kauden ajan.

Tämä sisältää kaikki kolme rehtoria: Nina Dobrev , Ian Somerhalder , ja Paul Wesley.

'Periaatteessa Nina Dobrev on tehnyt selväksi TVD-tuottajille, että jos Ian Somerhalder pysyy ohjelmassa, hän lopettaa', raportti lisäsi.

Tämä tarkoittaa, että jos Ian Somerhalder jää seuraavaksi kaudeksi, TVD:n tuottajat voivat siirtää Nina Dobrevin 'The Originalsiin' tai vapauttaa hänet sopimuksesta.

Samaan aikaan väitetyt alastonkuvat Nina Dobrevista ovat kiertäneet Internetissä muiden julkkisten, kuten Jennifer Lawrencen ja Kate Uptonin, massiivisen hakkeroinnin seurauksena.

Huhujen mukaan Nina Dobrevin väitetyt alastonkuvat saattoivat olla yhteydessä Ian Somerhalderiin.

'Kaiken Ninan ja Ianin draaman vuoksi, joka näitä kahta tällä hetkellä ympäröi, uskotaan, että Ian saattoi lähettää vanhoja kuvia, jotka hänellä oli puhelimessaan ja jotka Nina lähetti hänelle heidän ollessaan vielä yhdessä', raportti kertoo. Gack Hollywood sanoi.

Raportissa väitettiin myös, että Ian Somerhalder saattoi pitää väitettyä alastonkuvavuotoa 'jotakin kostoksi' exälleen.

Nina Dobrev ja Ian Somerhalder erosivat viime vuonna parin vuoden seurustelun jälkeen. He tapasivat hitti-tv-sarjan kuvauksissa.

Nina Dobrevin ja Ian Somerhalderin eron jälkeen Anomaly-näyttelijä seurustelee nyt Twilight-tähden Nikki Reedin kanssa.

Toisaalta 'The Roommate' -tähden on huhuttu näkevän useita julkkiksia, mukaan lukien Orlando Bloom, Liam Hemsworth ja Muse-yhtyeen jäsen Dominic Howard.