The Witch's Diner -jaksossa 5 Chae Jong Hyeop sai selville, että Nam Ji Hyun tapaa jonkun salaa. Ja tieto, että nainen, josta hän pitää, tapaa jo uuden miehen, särkee hänen sydämensä.

Lee Gil Young pettyy, koska ei voi tavata Jung Jiniä

Lee Gil Yong (Chae Jong Hyeop) ei voinut peitellä innostustaan ​​sinä päivänä, sillä hän on näkemässä Jung Jinin (Nam Ji Hyun) ja katsomassa elokuvaa hänen kanssaan. Odellessaan naista Gil Young näki liikkeen, joka myy unisieppoja. Hän muisti, että Jung Jin näki ennen painajaisia, ja koska hän oli mietteliäs kaveri, Gil Young osti sellaisen hänelle.

Noita(Kuva: TVING:n virallinen Instagram)

Hän oli iloinen ja hänellä oli kirkas ja kaunis hymy, kun hän näki Jung Jinin nimen puhelimessaan. Mutta kaikki hänen innostuksensa katosi, kun nuori nainen sanoi, ettei hän päässyt seuraamaan elokuvaa.

Noita(Kuva: TVING:n virallinen Instagram)

Lee Gil Young teeskentelee olevansa kunnossa ja yrittää löytää rohkeutta pyytääkseen Jung Jinin ulos seuraavan kerran.

Jung Jin peruuttaa elokuvatreffinsä Lee Gil Yongin kanssa Tom Kimille

Sillä välin Jung Jin päätti tavata kuuluisan kirjailijan Tom Kimin (Choi Sung Jae). Hänen ensimmäinen tapaamisensa hänen kanssaan oli hississä, ja hän vahingossa piti hänen kynänsä, mikä oli syy heidän toiseen tapaamiseensa. Jung Jin ei voinut ymmärtää, että heidän ensimmäisen tapaamisensa aikana hän saattoi kuvitella Tom Kimin tulevaisuuden sillä hetkellä, kun tämä vahingossa kosketti hänen kättään.

Noita(Kuva: TVING:n virallinen Instagram)

Viimeisimmässä The Witch's Diner -jaksossa 4 näytettiin, että Jung Jin järkyttyi, kun hänen puhelimeensa ilmestyi tuntematon numero. Sitten hän sai selville, että se oli Tom Kim, nuori nainen, joka mainitsi heidän keskustelussaan, että hänellä oli hänen kynänsä. Ja kirjoittaja käytti sitä tekosyynä nähdä hänet uudelleen.

Noita(Kuva: TVING:n virallinen Instagram)

Kun he tapasivat vihdoin uudelleen, Tom Kim alkoi olla rehellinen tunteistaan. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän pyysi jonkun ulos. Ja koska hän oli tietämätön siitä, että hän on, Jung Jin yritti seurata heidän välillään tapahtuvaa kulkua.

Tom Kim jakoi joitain henkilökohtaisia ​​tarinoitaan Jung Jinin kanssa ja vietti enemmän aikaa hänen kanssaan. Yön aikana kirjailijamies saattoi hänet kotiin.

JOS SINÄ MISSAT SE: Chae Jong Hyeopin kemia Nam Ji Hyunin kanssa The Witch's Diner -elokuvassa saa räjähtäviä reaktioita

Jung Jin tunnustaa näkevänsä vihdoin jonkun

Eräs vanha rouva meni The Witch' -ravintolaan ja halusi Jung Jinin seurustelevan poikansa kanssa. Vanha rouva oli erittäin epätoivoinen nähdessään poikansa olevan naimisissa jonkun kanssa. Toisaalta Jung Jin tunnusti näkevänsä jo jonkun.

Noita(Kuva: TVING:n virallinen Instagram)

Sen kuuleminen Jung Jiniltä sai Lee Gil Youngin särkyneen sydämen. Hän alkoi tulla tietoiseksi itsestään ja jopa päätti jättää yliopiston ja luopui urheilijan olemisesta harjoittaakseen jotain, mitä todella haluaa.

Sillä välin vanha rouva palasi takaisin ravintolaan tietäen, että he täyttävät jonkun toisen toiveen ateriansa syömisen jälkeen. Lisäksi hän tapasi Bae Yoon Ki (Kang Ki Doong) ja kertoi hänelle hänen pyytämästä toiveesta ja hinnasta, jonka hän maksoi toteuttaakseen toiveensa.

Lee Bok Nam (Lee Joo Sil), vanha rouva, toivoi, että hänen poikansa Koo Hyo Sik (Lim Won Hee) löytäisi oikean naisen mennäkseen naimisiin. Jo Hee Ra (Song Ji Hyo) antoi Jung Junin päättää ruoanlaittoreseptistä.

Pöydän siivoamisen takana ollut Lee Gil Yong yllättyi, kun Jung Jin vihdoin luki reseptin taikakirjan tyhjiltä sivuilta. Hän kiehtoi jälleen Jo Hee Ra:n taikuutta, jonka jopa Jung Jin näki.

Keittämisen jälkeen ne tarjoiltiin jo Lee Bok Namille. Kuten muutkin aiemmat asiakkaat, hän oli innoissaan ja iloinen saadessaan syödä niin herkullista ruokaa. Bok Nam tietää, että hänen toiveensa pojasta toteutuu milloin tahansa pian, joten hän on valmis maksamaan pyytämänsä hinnan.

SAATAT MYÖS PITÄÄ: The Witch's Diner -jakso 4: Ahn Eun Jin uhraa unelmansa näyttelijäksi ryhtymisestä voittaakseen entisen takaisin

Tom Kim kutsuu Jung Jinin apua

Kotimatkalla Lee Gil Yong kysyi uudelleen Jung Jiniltä, ​​milloin hänen vapaa-aikansa tulee olemaan, koska hän halusi kysyä häneltä ehdotuksia siitä, millaisen lahjan hän antaisi isälleen. Lee Gil Yong innostuu jälleen, kun Jung Jin seurasi häntä seuraavana päivänä.

Lahjoja etsiessään Tom Kim soitti Jung Jinille ja kertoi hänelle olevansa sairas. Tämä sai hänet menemään hänen luokseen ostamaan puuroa hänelle syötäväksi. Hän huolehtii hänestä, mistä hän todella nautti. Hän jopa halasi Jung Jiniä osoittaakseen, kuinka kiitollinen hän on saadessaan olla hänen kanssaan.

Toisaalta se oli aluksi outoa, mutta Jung Jin alkoi kehittää tunteitaan Tom Kimiä kohtaan.

Oletko katsonut The Witch's Diner -jakson 5? Miten tarina on tähän mennessä mennyt? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenteissa!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus Shai Collins.