Fanien innostus nousi katon läpi, kun Seol in Ah, Jang Dong Yoon ja Chu Young Woo's comeback-draama 'Oasis' on vihdoin julkaissut kaikkien aikojen ensimmäisen teaserinsa!

'Oasis' on 80-luvulle sijoittuva romanttinen draama; uuden aikakauden draama, joka tarjoaa upean katselukokemuksen rakkaudesta, nuoruudesta ja ystävyydestä.

'Oasis' julkistaa ensimmäisen teaserin, jossa on Seol In Ah, Jang Dong Yoon ja lisää

Tuleva nuorisosarja 'Oasis', pääosissa Seol In Ah, Jang Dong Yoon ja Chu Young Woo, julkisti kaikkien aikojen ensimmäisen draamateiserinsä!(Kuva: Seol In Ah's Instagram | Dong Yi Company)

30. tammikuuta lähetysverkko KBS lisäsi mahdollisten katsojien jännitystä ja julkaisi teaserin tulevasta romanssisarjastaan.

'Oasis' seuraa kolmea nuorta aikuista, jotka kokevat kaikki elämän ylä- ja alamäkiä säilyttäen suhteensa, ystävyytensä ja unelmansa 80-luvun muuttuvan ajan keskellä.

Seol In Ah ottaa roolin Oh Jung Shin, omituinen siirtoopiskelija Soulista, kun taas Jang Dong Yoon esittää Lee Doo Hakin, lukiolaisen, jolla on vain hän itse ja hänen ystävänsä Choi Cheol Woong, jota esittää Chu Young Woo. .

(Kuva: J Wide Company)

Äskettäin julkaistussa teaserissa katsojat viedään takaisin menneisyyteen, kun Lee Doo Hak ja Choi Cheol Woong palaavat kouluun ja saavat rangaistuksen ilkikurisuudestaan.

Bändiasussaan pukeutuneen Oh Jung Shinin ulkonäkö huokuu eteeristä ja siiderinomaista auraa. Tämän vuoksi Lee Doo Hak ja Choi Cheol Woong eivät voineet irrottaa katsettaan hänestä.

LUE LISÄÄ: Go Yoon Jung osoittaa rakkautta 'Alchemy of Souls' -näyttelijänä Yoo In Soo tekemällä TÄMÄN

Kohtaus koristaa valkokankaan puhtaudella ja jännityksellä, mutta tumma varjo putoaa kolmen nuoren kasvoille heidän kamppaillessaan yhteiskunnallisissa muutoksissa ja odotuksissa, jotka uhkaavat heidän ystävyytensä perustaa.

Huomiota kiinnitetään Seol In Ah, Jang Dong Yoon ja Chu Young Woo, sukupolvensa kolme kuumintä tähteä, jotka tapaavat ensimmäistä kertaa 'Oasisin' kautta.

'Oasis' K-draaman yksityiskohdat ja mitä näytökseltä odottaa

KBS2:n tuleva melodraama 'Oasis' merkitsee Seol In Ah:n, Jang Dong Yoonin ja Chu Young Woon paluuta hallittuaan vuotta 2022 vastaavilla projekteilla.

(Kuva: Seol In Ah's Instagram)

Se juhlistaa myös Seol In Ah:n ja Jang Dong Yoonin jälleennäkemistä kuuden vuoden jälkeen. He tapasivat ensimmäisen kerran hittidraaman 'School 2017' kuvauksissa.

Toisaalta 'Oasista' ohjaavat tunnetut ohjaajat Han Hee ja Yoon Sung Shik sekä käsikirjoittaja Jung Hyung Soo.

LUE MYÖS: Bae Suzyn juomavideo saa vaihtelevia reaktioita – näin tapahtui

'Oasis' pyrkii tuomaan lohtua ihmisille, jotka ovat kokeneet ja nyt kokevat kamppailua pysyäkseen yhdessä ajan, kohtalon ja yhteiskunnan koetellessa.

(Kuva : Uutiset 1)

Sarjassa hahmot kohtaavat esteitä, ja heidän odotetaan kestävän haasteet 80- ja 90-luvun suuren kriisin aikana. KBS-teoksen on määrä tulla näyttöön 6. maaliskuuta klo 21.50. KST! Älä missaa sitä!

KDramaStars omistaa tämän artikkelin.

Kirjailija: Elijah Mully.