Oklahoma City Thunder kohtaa Chicago Bullsin NBA-ottelussa HD ja iPhone United Centeristä Chicagossa klo 20.30 ET

Thunder on kamppaillut voittaakseen suurimman osan viimeaikaisista maantiepeleistään huolimatta Kevin Durantin suurista maalintekoyrityksistä, ja se on menossa maanantai-illan otteluun United Centerissä vinollisen kotitappion jälkeen.

Chicago (37-29) on kirjannut peräkkäisiä voittoja kuuden ottelun kotipihallaan hävittyään kaksi kolmesta ensimmäisestä kilpailusta, ja Noah on lähes tallentanut kolminkertaiset tuplaukset jokaisessa voitossa. Hän teki yhden syöttöpisteen ujossa Houstonin ottelussa 111-87 torstaina ja kaksi lyhyttä voittoa 94-87 Sacramentosta lauantaina.Bulls, voittaja 13:sta 17:stä, kohtaa Thunder-joukkueen, joka on lännessä toinen, mutta on hävinnyt neljä kuudesta tiellä ja on partaalla saavuttamassa kolmen ottelun luistoaan siellä 7.-14. tammikuuta. Heillä oli myös kahden ottelun kokonaisvoittoputki, joka katkaisi Dallasin sunnuntaina 109-86.

Oklahoma Cityllä (48-18) oli yksi tämän kauden huonoimmista laukaisutuloksista tuossa tappiossa (36,7 prosenttia), eikä Russell Westbrookin poissaolokaan auttanut häntä. Vartija istui levätäkseen kirurgisesti korjattua polveaan, mutta hänen odotetaan palaavan maanantaina.

Westbrook, joka on tehnyt neljässä viime pelissään keskimäärin 27,3 pistettä, keräsi 20 pistettä ja 10 syöttöä kotivoitossa Chicagosta 107-95 19. joulukuuta. Durant teki ottelun parhaan pistemäärän 32 voitossa ja 30 sunnuntain tappiossa, 31. peräkkäinen peli 25 pisteellä tai enemmän.

Joakim Noah teki joukkueen ennätyksen 23 pistettä ja 12 levypalloa Chicagon neljännessä peräkkäisessä tappiossa Oklahoma Citylle joulukuussa. Bulls on hävinnyt kolme neljästä viimeisestä kotiottelusta.

Chicago on saanut yhteensä 35,2 prosenttia viimeisissä neljässä ottelussaan, kun taas Thunder on 48,7 prosenttia. He tekivät 51,2 prosenttia laukauksistaan ​​joulukuun voitossa, ja Bulls teki tuloksen vain 37,7 prosentilla.

Peli lähetetään suorana osoitteessa www.nbalivestreamingfree.net