Taiteilija ei rajoita itseään muiden asioiden tutkimiseen, varsinkin kun on monia, jotka tukevat heidän lahjakkuuttaan ja kykyjään. Kaikille Kdrama-faneille meillä on mahtavia uutisia! Park Ji Hoon neuvottelee päästäkseen pääosaan uudessa web-draamassa 'Kaukaa nähty, vihreä kevät'.

Park Ji Hoon(Kuva: Park Ji Hoonin virallinen Instagram-tili)

Idoli ja näyttelijä ovat mahdollisesti tekemässä uutta projektia pian! Hän arvioi positiivisesti casting-tarjousta uudesta draamasta, joka perustuu alun perin yhteen suosituimmista web-film-sarjoista, 'Kaukaa nähty, vihreä kevät'.

Näyttelijän kotitoimisto Maroo Entertainment julkaisi 11. tammikuuta lausuntonsa uutisesta, 'Taiteilijamme Park Ji Hoon sai tarjouksen näytellä tulevassa uudessa web-film-pohjaisessa draamassa 'Kaukaa nähty, vihreä kevät', ja hän harkitsee sitä.'Park Ji Hoon(Kuva: Park Ji Hoonin virallinen Instagram-tili)

Ji Nyoongin kirjoittama webtoon kertoo parikymppisistä nuorista ja heidän kohtaamistaan ​​haasteista yliopistossa. Nam Soo Hyun ja Yeo Joo ovat hyvin erilaisia ​​luonteeltaan, mutta heistä tulee yllättäen läheisiä ja ystäviä keskenään.

Se kuvaa myös parikymppisten yliopisto-opiskelijoiden todellisia ja realistisia ongelmia ja konflikteja ja keskittyy kolmatta vuotta opiskelevan Yeo Joonin ympärille.

Park Ji Hoonille on tarjottu Yeo Joonin roolia. Jos hän hyväksyy sen, hän esittää poikaa, jolla on viehättävä ulkonäkö ja suloinen persoonallisuus varakkaasta perheestä. Hän on myös liiketalouden opiskelija Myungilin yliopistossa, ja hänellä näyttää olevan täydellinen elämä. Hänellä voi kuitenkin olla varakas tausta, mutta hän itse asiassa kantaa sisällään paljon kipua.

Kaukaa katsottuna vihreä kevät -elokuvan kuvausaikataulun kerrotaan alkavan tammikuun loppupuolella. Muita sarjan yksityiskohtia ei vielä julkistettu.

Park Ji Hoon aloitti uransa, kun hän liittyi tosi-kilpailuohjelmaan 'Produce 101 Season 2', jossa hän sijoittui toiseksi. Siitä tuli hänen debyyttinsä edellisen suositun K-Pop-ryhmän 'Wanna One' jäsenenä.

Park Ji Hoon(Kuva: Park Ji Hoonin virallinen Instagram-tili)

Musiikkialan uran lisäksi 21-vuotias laulaja ja näyttelijä on ollut mukana erilaisissa projekteissa musikaaleista tv-draamiin. Hänen ensimmäinen pääroolinsa oli draamassa Flower Crew: Joseon Marriage Agency, jossa hän näytteli Goo Young Soon hahmoa, ja Wanna One -yhtyeen hajoamisen jälkeen hän debytoi solistina Maroo Entertainmentin alla.

Oletko myös innoissasi nähdessäsi Park Ji Hoonin pienellä näytöllä? Ole hyvä ja jaa kommenttisi kanssamme!

Lisää K-Drama-, K-Movie- ja julkkisuutisia ja -päivityksiä varten pidä välilehti auki täällä Kiltandkeeleyssä.

Kiltandkeeley omistaa tämän artikkelin.

Käsikirjoitus Shai Collins.