Näyttelijä Park Shin Hye leikkaa raikkaan hiuksen juuri kesäkauden aikaan! Uusi asia ei järkyttänyt vain hänen fanejaan, vaan myös nettiä kaikkialla maailmassa.

28. toukokuuta kuuluisa näyttelijä latasi sosiaalisen median tililleen rennon peiliselfien tekstillä 'Kertokaa joku kuinka kasvattaa hiuksesi nopeammin?'

Park Shin Hye tunnetaan pitkistä ja luonnollisesti suorista hiuksista. Kesäksi hän kuitenkin valitsi tyylikkään olkapäiden pituisen leikkauksen kerroksilla. Hänen seuraajansa ovat yllättyneitä, mutta rakastavat varmasti näyttelijän uutta hiustyyliä.Tässä muutamia kommentteja:

'Hän on vain niin rakastettava.'

'Kuinka Park Shin Hye on niin kaunis?'

'Hän on niin onnekas olla niin upea.'

Park Shin Hye tulee näyttelemään zombie-trilleriä nimeltä ' Elossa yhdessä näyttelijän kanssa näyttelijä Joo Ah sisään kesäkuun 24. päivänä.

Tämä elokuva kertoo kaupungista, jossa tuntematon ja salaperäinen virus sai tartunnan, mikä johti kaupungin täydelliseen kaaokseen ja lopulta sulkeutumiseen. Sitten se jättää kaksi selviytyjää täysin eristyksiin ja yrittää elää ja selviytyä kriittisessä tilanteessa.

Alivea, nimeltään #Alive, ohjaa ohjaaja Cho Il-hyung, pääosissa näyttelijät Yoo Ah-in ja Park Shin-hye. Tämä elokuva perustuu amerikkalaiseen elokuvaan 'Alone', jonka julkaisi vuonna 2019 Matt Naylor, joka sovitti käsikirjoituksen yhdessä ohjaaja Cho Il-hyungin kanssa.

Eteläkorealainen näyttelijä ja laulaja Park Shin-hye syntyi 18. helmikuuta 1990. Hänet tunnettiin laajalti näyttelemisestä melodraamoissa, nimittäin Stairway to Heaven (2003) ja Tree of Heaven (2006). Häntä pidetään yhtenä sukupolvensa tuotteliaimmista näyttelijöistä, ja hän sai entistä enemmän tunnustusta rooleistaan ​​televisiosarjoissa You're Beautiful (2009), Perilliset (2013), Pinocchio (2014-2015), Lääkärit (2016). ja Memories of the Alhambra (2018-2019).

Park Shin-hye listattiinForbes Korean voimajulkkis. Hän sijoittui sijalle 33rdsija vuonna 2015 ja 12. vuonna 2017.

Näyttelijä syntyi vGwangjuja kasvoi sisäänSongpan piiri,Soul. Hänen vanhempi veljensä onPark Shin-wonjoka tunnetaan kitaristina ja säveltäjänä. Hänen ensimmäinen esiintymisensä viihdeteollisuudessa oli musiikkivideolla 'Flower', jonka lauloiLee Seung-hwan. Tämän jälkeen Park Shin-hye kävi sitten läpi muodollisen laulu-, tanssi- ja näyttelijäkoulutuksen parantaakseen kykyjään.

Park Shin-hye on nyt yksi kysytyimmistä kannattajista hittidraamansa jälkeenPinocchiojulkaistu vuosina 2014-2015. Hän kannatti brändejä, kutenMamondejaBruno Maglija kaikki myynti kasvoi hänen suosituksensa vuoksi. Hän hallitsi myös kansainvälisiä brändejä, kuten italialaista luksusbrändiäBruno Magli, ranskalainen ulkoiluvaatemerkkiHirssija filippiiniläinen vaatemerkkiPenkki.

Laulaja/näyttelijä on myös ensimmäinen julkkis, joka on valittu malliksi VISAlle, ja myös ensimmäinen korealainen tähti, joka on valittu itävaltalaisen korumerkin Swarovskin maailmanlaajuiseksi lähettilääksi. Brittiläinen jalokivibrändi Olivia Burton valitsi myös Park Shin Hyen ensimmäiseksi Korean brändilähettilääkseen.