Son Ye Jin ilmaisi voimakkaat tunteensa äskettäistä K-draamaansa 'Thirty-Nine' kohtaan muiden päätähtien Kim Ji Hyunin ja Jeon Mi Don kanssa.

JTBC-sarjan jättäessä jäähyväiset katsojille 40-vuotias Hallyu-tähti ja vastanainut tuovat esiin melodraaman tärkeyden hänelle näyttelijänä ja naisena.

Son Ye Jin puhuu roolistaan ​​Cha Mi Jona elokuvassa 'Thirty Nine'

Kolmekymmentäyhdeksän lehdistökonferenssi Son Ye Jin(Kuva : Dispatch Korea)
Kolmekymmentäyhdeksän lehdistökonferenssi Son Ye Jin

Korealaisen median saamassa haastattelussa TenAsia , Son Ye Jin kertoo, mitä hän todella tuntee Cha Mi Jon roolista JTBC:n 'Thirty-Nine'.Näyttelijä kuvasi hahmoaan henkilöksi, joka päätti piilottaa tuskansa, 'mutta minä toimin kypsänä ja lämpimänä ihmisenä.'

Keskiviikon ja torstain draamassa varakkaassa perheessä kasvanut Cha Mi Jo on oman dermatologisen klinikansa päällikkö ja toimitusjohtaja.

Huolimatta siitä, että hän eli mukavaa elämää ja oli rakastavan perheensä ympäröimänä, hän ei voinut paeta tuskallista menneisyyttään.

'Thirty-Nine' paljastaa, kuinka Cha Mi Jo vietti lapsuutensa orpokodissa biologisen äitinsä hylkäämänä. Onneksi hänet adoptoi perhe, joka ei osoittanut hänelle muuta kuin rakkautta ja ystävällisyyttä.

JOS MISSAT: Kauneimmat korealaiset naisnäyttelijät 30-40-vuotiailla: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, Lisää Hallyu Queens -sijoituksia

Haastattelun jatkuessa Son Ye Jin paljastaa JTBC-sarjan vaikutuksen häneen ihmisenä.

Hän selitti, että 'näyttelijänä, naisena ja ihmisenä, joka on juuri läpäissyt kolmekymmentäyhdeksän, se oli työ, joka antoi minulle paljon mukavuutta', ja lisäsi, että 'Thirty Nine' on yksi Hänelle merkittäviä projekteja, jotka ilmaisevat hänen vahvaa kiintymystä draamaan.

Lisäksi Hallyu-tähteä liikutti myös K-draamassa nähty ystävyys.

Kolmekymmentäyhdeksän(Kuva: JTBC)

Hän sanoo olevansa kateellinen niiden ystävyydestä, jotka välittivät toisistaan ​​enemmän kuin itsestään.

Lopuksi hän toivoi, että 'Thirty-Nine' olisi antanut yleisölle 'lämpöä' niille, jotka kokivat 'uupunutta elämää' ja osoittanut myötätuntoa katsojille, jotka kärsivät tällä hetkellä kipua ja epämukavuutta.

'Thirty-yhdeksän' loppupisteet kaikkien aikojen korkein katsojamäärä + sama päivämäärä kuin Son Ye Jinin häät Hyun Binin kanssa

(Kuva: JTBC)

12-jaksoinen sarja on Son Ye Jinin paluu pienelle näytölle sen jälkeen, kun hän oli ollut K-draaman 'Crash Landing on You' otsikossa nykyisen aviomiehensä Hyun Binin kanssa.

'Thirty-Nine' -finaali päättyy korkeaan nuottiin uuden henkilökohtaisen ennätyksensä jälkeen.

Nielsen Korean mukaan esitys sai keskimääräisen valtakunnallisen 8,1 prosentin arvosanan, mikä on korkein draaman ensi-iltaan.

Lisäksi katsojat hypetelivät finaalijaksoa sosiaalisessa mediassa, kertoen kuinka loppu oli kauniisti toteutettu. 'Thirty Nine' -finaali oli myös samana päivänä kuin Son Ye Jinin häät Hyun Binin kanssa.

Kaksikko solmi solmun intiimeissä ulkona häissä Grand Walkerhill Seoulissa 31. maaliskuuta.

Hyun Binin ja Son Ye Jinin hääkuva(Kuva: Vast Entertainment | Naver) Hyun Binin ja Son Ye Jinin häät (Kuva: Vast Entertainment | Naver) Hyun Binin ja Son Ye Jinin häät

'Vuosisadan hääksi' kutsuttu vieraita ovat parin perhe, sukulaiset ja läheiset ystävät.

Tapahtumassa nähtiin Gong Hyo Jin, Kim Ji Won, joka oli Hyun BInin toinen tähti 'Secret Garden' -elokuvassa, ja Jung Hae In, Son Ye Jinin päähenkilö elokuvassa Something in the Rain.

LUE LISÄÄ: Son Ye Jinin häämekot: Nämä tunnetut suunnittelijat ovat morsiamen häikäisevien pukujen takana

KDramastars omistaa tämän artikkelin
Käsikirjoitus: Geca Wills