RHONY Ramona Singer VS Kristen Taekman! Real Housewives Of New York City Ramona Singer käyttäytyy tällä kaudella kuin täydellinen pähkinätyö! Newbie Housewives -tähti ja malli Kristen Taekman ei ota Ramona Singerin röyhkeää käytöstä kevyesti. Itse asiassa Kristen on täysin pystyssä, joten Ramona näyttää tyhmältä prissiltä, ​​joka on enemmän huolissaan hiuksistaan ​​kuin ystävistään. Luuliko Ramona Singer todella, että hän voisi päästä eroon heittämällä lasillisen Pinotia Kristen Taekmaniin Berkshiresissä? Ramona rikkoi mallin huulen! Kuka Ramona luulee heittelevänsä asioita ihmisten kasvoille? Toivon todella, että RHONY-tuottajat harkitsevat Ramonan erottamista sarjasta. Ja viime viikolla sen jälkeen, kun Kristen heitti vettä takaisin Ramonalle, Singer jopa kutsui Kristeniä paskaksi, koska hän tuhosi hänen arvokkaan räjähdyksensä! Ramona todistaa RHONY:lla jälleen kerran, että hän osaa syödä sen, mutta ei kestä sitä. Laulaja aloitti vesitaistelun, mutta Ramona suuttuu, kun Taekman todella taistelee. Ramona, alias Rameana' WWHL:n Taekmanin mukaan, on ärsyttänyt kaikkia ja käyttäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin Ramons saarnaa kannustaakseen olemaan käyttäytymättä. Käsketkö Kristeniä huolehtimaan omista asioistaan, kun Ramona ylittää selvästi rajansa Sonja Morganin kanssa?

Entä kuinka Ramona on kannattanut Avivaa sen jälkeen, kun Drescher kutsui häntä 'valkoiseksi roskiksi' viime kaudella RHONY-kanavalla. Kuinka nopeasti Ramona unohtaa. Ramona jäi väliin Heatherin juhlista, koska Avivaa ei kutsuttu. Kuinka nopeasti Singer unohtaa kutsua Avivaa psykoksi! Joten kun Kristen kutsuu Ramonaa ulos, koska hän ei ole ilmestynyt juhliin, joihin hän sanoi aiemmin osallistuvansa, Singer tulee hulluksi Kristeniin. Voitko kuvitella, jos Ramona juhlii ja Kristen ei ilmestynyt paikalle, koska häntä loukkasi, toista Kotirouvien tähtiä ei pyydetty osallistumaan? Ramon Singer menettäisi silmämunat! Mihin New York Cityn Real Housewives Ramona Singer on menossa kaikella tällä tekopyhällä käytöksellä? Ramona Singer näyttää RHONY:lla, ettei hänellä ole käytöstapoja, tahdikkuutta eikä luokkaa. Laulaja käyttäytyy kuin lapsi, mutta kun häntä kehotetaan hänen käytökseensä, hän kääntää keskustelun takaisin jollekin tai jollekin muulle saadakseen lämmön pois. Laulaja sekaantuu Sonjan asioihin, kun Sonjan nuoret miehet ovat yksi ainoista asioista elämässä, jotka tekevät Sonjan onnelliseksi nykyään. Ramona väittää rakastavansa Housewives BFF:ään, mutta juoruilee taloudellisista ongelmistaan ​​kenelle tahansa, kaataa Sonjan yritykset ja on nyt sabotoinut hänen rakkauselämänsä.

The Singer Stingerin täytyy surinaa pois New Yorkin kotiäidistämme! Muut kuin Ramona käyttäytyy kuin tyhmänä, RHONY ei onnistu jokaisessa jaksossa. Tarinat, kuten Carolen asuntonsa parantaminen ottamalla keittiönsä pois, ovat naurettavia?! Kun Carole sanoi tunnustuksessaan, että New Yorkin naiset eivät käytä keittiöään, melkein putosin tuoliltani. Asun New Yorkissa ja käytän keittiötäni joka ikinen päivä. Vaikka en olekaan rikas New Yorkin Real Housewives -tähti, laittaisin ruokaa itse, vaikka olisinkin Sonja Morganin kanssa Upper East Sidessa. No, se oli tylsää, joten takaisin Ramona Singeriin ja hänen uuteen viholliseensa Kristen Taekmaniin ja heidän lisääntyvään riitaan, joka saattaa tehdä RHONY:sta maukasta. Ja Ramona ostaa AC:n asennettavaksi Heatherin taloon oli korvaamatonta! Mutta hänen naurettava minidraaman romahdus metsässä oli hulluksi Ramonalle. Olen alkanut tuntea uutta kunnioitusta aloittelijaa ja fanien suosikkia Kristen Taekmania kohtaan. Taekman oli myös järjen ääni, kun hän ei voinut uskoa, että kotiäidit eivät käyttäneet kylpylän kauniita tiloja viime viikolla. He vain roikkuivat ja joivat, kun taas kaikki muut naiset kuolisivat ehdottomasti päästäkseen korkealuokkaiseen kylpylään ilman taloudellisia rajoituksia.

Mies, saan 30 minuutin hieronnan ja kestän hetken kuin se olisi viimeinen päiväni maan päällä! Kiva kuulla, että Taekman ei ole niin hemmoteltu ja arvostamaton kuin muut kotiäidit. Hän kutsuu jatkuvasti Ramonaa eikä anna tämän karkuun käyttäytyä kuin kakara. Hänen yksilinjaiset ovat myös varsin viihdyttäviä.

'Sonja on ainoa henkilö, jonka tiedän, joka voi pelastaa konkurssin upeasti', sanoi Kristen Taekman viitaten Sonjan syviin taloudellisiin ongelmiin, kun taas Morganilla ei ole ongelmaa sovittaa laskut 7 naisen näppärään salonkiin.

Taekman heittää tunnustuksestaan ​​toisen pilauksen sen jälkeen, kun Ramona heitti Pinotilla Kristenin päälle sanoen: 'Opetan lapsiani olemaan lyömättä, olematta heittämättä. Kaipasiko Ramona tuo muistio 65 vuotta sitten?

'Hän työntää minua jatkuvasti. En ota hänen syöttiään. Luulen, että se ärsyttää häntä vielä enemmän, etten säikähdä häntä. Minulla on rauhallinen ja rationaalinen tapa käsitellä häntä, ja minusta tuntuu, että se on hänelle uutta. Ei ole siistiä heittää kenellekään mitään', Kristen kirjoittaa esityksen jälkeisessä blogissaan.

Kristenin tunnuslause 'En ole aidan terävin työkalu...mutta olen kaunis' ei anna aloittelijalle kotiäidille oikeutta. Hänen 'työkalunsa' on terävämpi kuin Ramonan, Sonjan ja Avivan tylsät soittimet yhteensä.

Kenen puolella olet? Kristen vai Ramona?